Suosikit

Merkitse itsellesi muistiin omat suosikkiautosi klikkaamalla ilmoituksen yhteydestä löytyvää tähteä. Omia suosikkejasi pääset kootusti tarkastelemaan tästä näkymästä.

Voit lähettää omien suosikkiautojesi tiedot sähköpostiisi tai palata helposti tarkastelemaan niitä tarkemmin.

Et ole vielä lisännyt yhtään suosikkia.

Jyväskylä

Jyväskylän Autotarvike
Aholaidantie 2
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 7.30-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 8.00-17.00

Jyväskylän Autotarvike
Sorastajantie 2
Huolto 7.45-16.15
Myynti 8-17, la 11-15
Varaosat 7.45-16.15

Mikkeli

Savilahden Auto
Kalustekuja 1
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 8.00-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 7.30-16.30

Savonlinna

Savilahden Auto
Mertajärventie 3
Huolto 7.30-16.30
Myynti 8.30-17
Varaosat 8.00-16.00

Avoimet työpaikat

Tule osaksi tiimiämme!

Jyväskylän Autotarvike-konserni edustaa viittä tunnettua automerkkiä: Audia, Volkswagenia, SEATia, CUPRAa ja Hyundaita. Meillä on yhteensä neljä autoliikettä Jyväskylässä, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Tarjoamme myös kattavat jälkimarkkinointipalvelut. Lyhyesti sanottuna, meillä tiedetään autoista kaikki tietämisen arvoinen, jotta asiakkaamme pääsevät mahdollisimman helpolla!

Sinulle tarjoamme kiinnostavia tehtäviä esimerkiksi automyynnin, huoltopalveluiden merkkihuoltojen tai hallinnon tehtävissä. Toimintamme ytimessä on yhteispeli ja aito tiimityö. Uskomme, että yhteen hiileen puhaltamalla saavutamme parhaan mahdollisen lopputuloksen – tyytyväiset asiakkaat, hyvinvoivat työntekijät sekä kaikille mieluisan ympäristön tehdä töitä ja asioida.

Tahdotko osaksi tiimiämme? Katso alta avoimet työpaikkamme tai lähetä meille avoin hakemus!

Eikö meillä ole juuri nyt tarjolla sinulle sopivaa avointa työpaikkaa? Ei huolta! Etsimme joukkoomme jatkuvasti ammattitaitoisia ja motivoituneita tekijöitä sekä tulevaisuuden lahjakkuuksia erilaisiin tehtäviin. Lähetä avoin hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen info@jklauto.fi 

Muistathan kertoa myös, mitä autoliikettämme hakemuksesi koskee.

Huoltoneuvoja / huollon asiakaspalvelumyyjä

Tämä työtehtävä on sinulle, jolla on halua työskennellä asiakaspalvelun monipuolisissa tehtävissä laadukkaasti ja myyntihenkisesti. Asiakkaan palveleminen hyvin on meille ensisijaisen tärkeää. Sinulla on tehtävään soveltuvaa koulutusta ja vuosien myötä kertynyttä työkokemusta. Voit olla myös myynnin tai tekniikan opinnoista hiljattain valmistunut ja olet motivoitunut työskentelemään mielenkiintoisella autoalalla aktiivisella ja positiivisella otteella asiakkaitasi monikanavaisesti palvellen.

Työtehtävä edellyttää englannin kielen taitoa ja nykyaikaisten IT-järjestelmien hallintaa sekä itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelytapaa. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat työskennellä nopealla tempolla joustavasti ja asiakaslähtöisesti niin työpisteelläsi yrityksessä, puhelimessa kuin sähköisissä kanavissa. Olet myös kiinnostunut kehittämään omaa osaamistasi ja sitoudut työtehtäviisi sekä tiimin yhteisiin tavoitteisiin.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen hyvähenkisessä työyhteisössä hyvillä henkilöstöeduilla. Tuemme työtäsi koulutuksella sekä osaavilla kollegoilla ja organisaatiolla. Työn edellytyksenä on voimassa oleva ajo-oikeus.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 30.9.2021 mennessä osoitteeseen timo.mikkonen@jklauto.fi. Toimi pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Timo Mikkonen, puh. 0207 751 529.

Tule mukaan menestymään kanssamme!

Sinua voisi kiinnostaa

Mekaanikko

Jyväskylä | Huolto