Suosikit

Merkitse itsellesi muistiin omat suosikkiautosi klikkaamalla ilmoituksen yhteydestä löytyvää tähteä. Omia suosikkejasi pääset kootusti tarkastelemaan tästä näkymästä.

Voit lähettää omien suosikkiautojesi tiedot sähköpostiisi tai palata helposti tarkastelemaan niitä tarkemmin.

Et ole vielä lisännyt yhtään suosikkia.

Jyväskylä

Jyväskylän Autotarvike
Aholaidantie 2
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 7.30-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 8.00-17.00

Jyväskylän Autotarvike
Sorastajantie 2
Huolto 7.45-16.15
Myynti 8-17, la 11-15
Varaosat 7.45-16.15

Mikkeli

Savilahden Auto
Kalustekuja 1
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 8.00-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 7.30-16.30

Savonlinna

Savilahden Auto
Mertajärventie 3
Huolto 7.30-16.30
Myynti 8.30-17
Varaosat 8.00-16.00

Avoimet työpaikat

Tule osaksi tiimiämme!

Jyväskylän Autotarvike-konserni edustaa viittä tunnettua automerkkiä: Audia, Volkswagenia, SEATia, CUPRAa ja Hyundaita. Meillä on yhteensä neljä autoliikettä Jyväskylässä, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Tarjoamme myös kattavat jälkimarkkinointipalvelut. Lyhyesti sanottuna, meillä tiedetään autoista kaikki tietämisen arvoinen, jotta asiakkaamme pääsevät mahdollisimman helpolla!

Sinulle tarjoamme kiinnostavia tehtäviä esimerkiksi automyynnin, huoltopalveluiden merkkihuoltojen tai hallinnon tehtävissä. Toimintamme ytimessä on yhteispeli ja aito tiimityö. Uskomme, että yhteen hiileen puhaltamalla saavutamme parhaan mahdollisen lopputuloksen – tyytyväiset asiakkaat, hyvinvoivat työntekijät sekä kaikille mieluisan ympäristön tehdä töitä ja asioida.

Tahdotko osaksi tiimiämme? Katso alta avoimet työpaikkamme tai lähetä meille avoin hakemus!

Eikö meillä ole juuri nyt tarjolla sinulle sopivaa avointa työpaikkaa? Ei huolta! Etsimme joukkoomme jatkuvasti ammattitaitoisia ja motivoituneita tekijöitä sekä tulevaisuuden lahjakkuuksia erilaisiin tehtäviin. Lähetä avoin hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen info@jklauto.fi 

Muistathan kertoa myös, mitä autoliikettämme hakemuksesi koskee.

Mekaanikko

Haemme Hyundai / Volkswagen huoltotiimiimme osaavaa vahvistusta Jyväskylään Sorastajantien toimipisteeseemme.

Tämä on oikea tehtävä sinulle, joka olet moniosaaja ja jolla on tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä vuosien myötä kertynyttä työkokemusta nykyisten autojen teknisistä huolloista ja korjauksista.

Työtehtävä edellyttää autotekniikan ja nykyaikaisten tietojärjestelmien hallintaa sekä itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelytapaa. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet myös kiinnostunut kehittämään omaa osaamistasi sekä sitoudut työtehtäviisi ja yhteisiin tavoitteisiin. Hyundai / Kia -merkkituntemus sekä sähköisen vianhaun kokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen hyvillä henkilöstöeduilla ja tuemme työtäsi koulutuksella.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 30.9.2021 osoitteeseen timo.mikkonen@jklauto.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Timo Mikkonen, puh. 0207 751 529.

Tule osaksi tiimiämme menestymään kanssamme.


Lähetä hakemus

Voit lähettää hakemuksen sähköpostilla yhteyshenkilölle. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@jklauto.fi (Jyväskylä) tai etunimi.sukunimi@savilahdenauto.fi (Mikkeli, Savonlinna). Lisätietoja avoimesta työpaikasta saat puhelimitse.

Timo Mikkonen

huoltopäällikkö

Sinua voisi kiinnostaa

Huoltoneuvoja / huollon asiakaspalvelumyyjä

Jyväskylä | Huolto