Suosikit

Merkitse itsellesi muistiin omat suosikkiautosi klikkaamalla ilmoituksen yhteydestä löytyvää tähteä. Omia suosikkejasi pääset kootusti tarkastelemaan tästä näkymästä.

Voit lähettää omien suosikkiautojesi tiedot sähköpostiisi tai palata helposti tarkastelemaan niitä tarkemmin.

Et ole vielä lisännyt yhtään suosikkia.

Jyväskylä

Jyväskylän Autotarvike
Aholaidantie 2
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 7.30-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 8.00-17.00

Jyväskylän Autotarvike
Sorastajantie 2
Huolto 7.45-16.15
Myynti 8-17, la 10-15
Varaosat 7.45-16.15

Mikkeli

Savilahden Auto
Kalustekuja 1
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 8.00-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 7.30-16.30

Savonlinna

Savilahden Auto
Mertajärventie 3
Huolto 8.00-16.00
Myynti 8.30-17
Varaosat 8.00-16.00

Uutiset

Jyväskylän Autotarvike Oy -konserni laajentaa liiketoimintojansa

Jyväskylän Autotarvike Oy -konsernille Citroenin, Opelin ja Peugeotin merkkiedustukset Mikkeliin

Jyväskylän Autotarvike Oy -konserni ja Auto-Bon Oy aloittavat yhteistyön Mikkelin alueella, jossa Savilahden Auto Oy aloittaa uusina merkkiedustuksina Citroenin, Opelin ja Peugeotin myynnin ja huollon syksyllä 2023.

"Olemme innoissamme saadessamme Citroenin, Opelin ja Peugeotin edustukset Mikkelin alueella. Uudet automerkit tuovat lisää vaihtoehtoja asiakaskunnallemme ja näin pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä laajemmalla tarjonnalla, sekä Mikkelissä, että Savonlinnassa. Panostamme uusien edustuksien myötä myös Mikkelin liiketiloihimme, joihin tehdään mittava peruskorjaus. Samassa yhteydessä rakentuu myös kokonaan uusi vaihtoautohalli", kertoo Jyväskylän Autotarvikkeen toimitusjohtaja Harri Välimäki.

”Opelin, Peugeotin ja Citroënin mallistot ovat uudistuneet ja sähköistyneet vauhdikkaasti, ja vuoden 2023 näkymät lanseerauksista sekä uutuustuotteiden saatavuudesta ovat hyvät. Tavoitteenamme on, että Opelin, Peugeotin ja Citroënin markkina-asema vahvistuu selvästi uuden vahvan yhteistyökumppanin ja uudistuvan tuotevalikoiman myötä”, kommentoi Auto-Bonin toimitusjohtaja Markus Vuolle. Mikkelissä tapahtuva muutos on jatkumoa verkostomuutoksillemme, joissa haemme alueellisesti vahvimpia toimijoita edustamaan useampaa merkkiämme. Tämä tuo mukanaan valtavasti synergioita ja myös sitä kautta vahvistaa kilpailukykyämme sekä asiakaspalveluamme, jatkaa Vuolle.

opel edustus myynti mikkeli

Jyväskylän Autotarvike Oy kuuluu R. Ruth Oy -konserniin, jolla on ollut liiketoimintaa jo vuodesta 1883. Konsernin päätoimiala on autokauppatoiminta, jota harjoitetaan Jyväskylän Autotarvike Oy -konsernin puitteissa Jyväskylässä, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Konsernin muut toimialat ovat kahvila-, ravintola- ja hotellitoiminta, sekä kiinteistö- ja sijoitustoiminta. R. Ruth Oy on Robert Ruthin jälkeläisten omistama vakavarainen sukuyritys, joka työllistää keskimäärin 193 työntekijää neljällä paikkakunnalla Suomessa.

Auto-Bon Oy maahantuo, markkinoi ja myy jälleenmyyjäverkostonsa välityksellä Citroën- DS-, Opel-, ja Peugeot-merkkisiä henkilö- sekä tavara-autoja, niiden varaosia, tarvikkeita ja niihin kytkeytyviä palveluja kuluttajille Suomessa sekä Baltiassa. Auto-Bon Oy kuuluu Bassadone Automotive Groupiin ja sen maahantuomien tuotteiden jälleenmyyntiverkosto kattaa koko maan. 

Jyväskylän Autotarvike Oy -konsernille uuden yhteistyön aloittaminen Auto-Bon Oy:n kanssa merkitsee liiketoiminnan laajentumista vahvemmaksi monimerkkiautotaloksi. Autokauppa on tilanteessa, jossa keskittyminen on ollut jo pitkään vallitseva trendi. Tälläkin strategisilla liikkeellämme vahvistamme R. Ruth-konsernissa harjoitettavaa autokauppaliiketoimintaa tulevaisuutta varten.

Odotamme innolla syksyä ja alkavaa yhteistyötä uusien merkkien parissa!

citroen myynti mikkeli

Sinua voisi kiinnostaa