Suosikit

Merkitse itsellesi muistiin omat suosikkiautosi klikkaamalla ilmoituksen yhteydestä löytyvää tähteä. Omia suosikkejasi pääset kootusti tarkastelemaan tästä näkymästä.

Voit lähettää omien suosikkiautojesi tiedot sähköpostiisi tai palata helposti tarkastelemaan niitä tarkemmin.

Et ole vielä lisännyt yhtään suosikkia.

Jyväskylä

Jyväskylän Autotarvike
Aholaidantie 2
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 7.30-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 8.00-17.00

Jyväskylän Autotarvike
Sorastajantie 2
Huolto 7.45-16.15
Myynti 8-17, la 10-15
Varaosat 7.45-16.15

Mikkeli

Savilahden Auto
Kalustekuja 1
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 8.00-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 7.30-16.30

Savonlinna

Savilahden Auto
Mertajärventie 3
Huolto 8.00-16.00
Myynti 8.30-17
Varaosat 8.00-16.00

Autohuollon lisäpalvelut

Autopesu

Oletko kuullut sanottavan, ettei autopesu kannata, koska siitä on Suomen olosuhteissa iloa vain lyhyen hetken? Todellisuudessa juuri meidän vaihtelevissa sääolosuhteissamme pesu on yksi auton tärkeimmistä huoltotoimenpiteistä.

Kun huolehdit autosi säännöllisestä pesemisestä, varmistat, etteivät esimerkiksi suola, siitepöly tai hiekka pääse vahingoittamaan sen maalipintoja. Auton vahaus taas tarjoaa paitsi tyylikästä kiiltoa myös suojaa erilaisia epäpuhtauksia vastaan. Me autamme sinua huolehtimaan autostasi ja sen arvon säilymisestä myös auttamalla sinua pitämään autosi puhtaana! 

Meidän kauttamme saat autosi pestyä ja puhdistettua juuri haluamallasi tavalla. Teemme niin auton käsinpesut, suihkupesut kuin sisäpesut ja -puhdistuksetkin. Ja samalla hoidamme tietysti myös autosi vahauksen tutulla luotettavalla ammattitaidolla.

Katsastuspalvelu

Katsastuspalvelumme on sinulle aikaa ja vaivaa säästävä ratkaisu. Sinun tarvitsee vain tuoda autosi meille. Sen jälkeen me tarkastamme autosi katsastuskuntoon, mittaamme päästöt ja hoidamme itse katsastuksen – sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Tarvittaessa saat kauttamme käyttöösi myös edullisen sijaisauton.

Sijaisautopalvelu

Kun tuot autosi huoltoon tai korjattavaksi, saat kauttamme aina käyttöösi edullisen sijaisauton. Sijaisauto järjestyy myös silloin, kun tuot autosi huoltoon tai korjaukseen jo ennen liikkeemme aukeamista – muista vain sopia asiasta kanssamme etukäteen.

Osa liikkeistämme tarjoaa halutessasi huollon ajaksi käyttöösi myös sijaispyörän – kysy sijaispyöristä lisää liikkeistämme. Jos tuntuu siltä, ettei sinulta löydy aikaa tuoda autoasi huoltoon, kannattaa tutustua myös nouto- ja palautuspalveluumme.

Nouto- ja palautuspalvelu

Tarvittaessa noudamme autosi haluamastasi sijainnista (noin kymmenen kilometrin säteellä toimipisteistämme) ennen huoltoa ja palautamme sen sinulle huollon jälkeen. Noudon ja palautuksen ajankohta sovitaan aina tapauskohtaisesti, ja nouto voi tapahtua esimerkiksi kotoasi tai työpaikaltasi. Sovittaessa tuomme noudon yhteydessä käyttöösi myös edullisen sijaisauton. 

Voit tilata sekä nouto- että palautuspalvelun tai vain toisen näistä. Vain auton nouto tai palautus maksaa 30€/suunta ja sekä nouto- että palautuspalvelu yhdessä 50€ (10km säteellä liikkeestämme).

Kysyy lisää palvelusta omalta huoltoneuvojaltasi tai automyyjältäsi.

Rengaspalvelu

Löydät kauttamme autoosi sopivat ja luotettavat kesä- ja talvirenkaat. Huolehdimme halutessasi myös autosi renkaiden vaihdosta ja kausisäilytyksestä ja tarjoamme myös kaikki muut tarvitsemasi rengaspalvelut.

Renkaiden kausisäilytys säästää tilaa ja varmistaa, että renkaitasi säilytetään niille parhaiten sopivissa olosuhteissa. Säilytyksen lisäksi vaihdamme autosi renkaat nopeasti ja vaivattomasti. Ammattimaisesti vaihdetut ja tarkistetut renkaat takaavat sinulle turvalliset ja stressittömät ajomatkat, kun voit luottaa siihen, että renkaasi on varmasti oikein asennettu ja niillä on turvallista ajaa.

Tuulilasinkorjaus- ja vaihtopalvelu

Toisinaan saattaa tuntua siltä, että pieni kiveniskemä tai särö tuulilasissa ei vaadi toimenpiteitä. Tuulilasin hyvä kunto on kuitenkin edellytys hyvälle näkyvyydelle ja siksi osa turvallista autoilua. Näkökenttään osuvat vauriot voivat myös olla katsastuksessa syy auton hylkäämiselle.

Pienikin kiven iskemä saattaa nopeasti laajentua isoksi halkeamaksi, jolloin sitä ei voi enää korjata vaan tuulilasi on vaihdettava kokonaan uuteen. Lisäksi pieneenkin vaurioon kertyvä lika tai kosteus voi hankaloittaa sen korjaamista. Tuulilasi kannattaa siis tulla korjauttamaan heti vahingon sattuessa. Suosittelemme myös suojaamaan iskemän välittömästi esimerkiksi teipillä, jotta se ei pääse keräämään likaa tai kosteutta. 

Jos tuulilasiin syntyy isompi halkeama, se on usein vaihdettava kokonaan uuteen. Useimmiten yli kahden euron kolikon kokoinen tai lähelle lasin reunaa osuva vaurio vaatii tuulilasin vaihtamisen. Vaurioitunut tuulilasi kannattaa vaihtaa heti, sillä se on ajaessa turvallisuus riski ja johtaa helposti myös hylkäykseen auton katsastuksessa.

Jos sinulla on tuulilasivakuutus, autamme sinua kaikissa vakuutukseen liittyvissä asioissa ja voimme myös asioida vakuutusyhtiön kanssa puolestasi.

Pikahuolto

Pikahuoltoomme voit tuoda autosi ilman erillistä ajanvarausta, ja se toimii jonotusperiaatteella. Pikahuoltoon tulevan auton avaimet jätetään suoraan huoltoneuvojalle, joka sopii samalla kanssasi huollon työnkulusta.

Hoidamme pikahuollossa pienet, pääsääntöisesti alle tunnin vievät työt. Otamme sinuun yhteyttä heti kun tiedämme, missä vika on. Jos autosi onkin isomman huollon tai korjauksen tarpeessa, varaamme sinulle samassa yhteydessä ajan autohuoltoomme. 

Sähkö- ja hybridiautojen huollot

Teemme sähkö- ja hybridiautojen huollot laadukkaasti ja turvallisesti, sillä ammattitaitoiset mekaanikkomme saavat koulutuksen myös näiden autojen huoltamiseen. Pidämme huolta siitä, että meiltä löytyvät oikeat varaosat, työkalut ja olosuhteet hybridi- ja sähköautojen huoltamiseen. Voit luottaa siihen, että meiltä löytyy alan viimeisin tietotaito hybridi- ja sähköautojen huoltoihin ja korjauksiin liittyen.

Suorapalvelu yrittäjille ja ammattiautoilijoille

Suorapalvelussamme tuttu mekaanikkosi hoitaa autosi huoltoon liittyvät asiat suoraan kanssasi. Pääset tutustumaan suorapalveluammattilaisiimme jo autoa ostaessasi. Palvelun avulla tahdomme varmistaa, että saat autosi huollot aina mahdollisimman joustavasti ilman, että huollosta tai korjauksesta aiheutuu turhaa häiriötä työllesi tai yrityksellesi.