Suosikit

Merkitse itsellesi muistiin omat suosikkiautosi klikkaamalla ilmoituksen yhteydestä löytyvää tähteä. Omia suosikkejasi pääset kootusti tarkastelemaan tästä näkymästä.

Voit lähettää omien suosikkiautojesi tiedot sähköpostiisi tai palata helposti tarkastelemaan niitä tarkemmin.

Et ole vielä lisännyt yhtään suosikkia.

Jyväskylä

Jyväskylän Autotarvike
Aholaidantie 2
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 7.30-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 8.00-17.00

Jyväskylän Autotarvike
Sorastajantie 2
Huolto 7.45-16.15
Myynti 8-17, la 10-15
Varaosat 7.45-16.15

Mikkeli

Savilahden Auto
Kalustekuja 1
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 8.00-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 7.30-16.30

Savonlinna

Savilahden Auto
Mertajärventie 3
Huolto 8.00-16.00
Myynti 8.30-17
Varaosat 8.00-16.00

Laatu osana toimintaamme

Laatu ja ympäristö osana asiakaspalveluamme

Meille laatu tarkoittaa tuotteita ja palveluita, jotka täyttävät asiakkaidemme tarpeet ja odotukset. Korkealaatuiset tuotteet ja palvelut ovat meille asiakaspalvelua, ja tarkoittavat tyytyväisiä asiakkaita ja pitkäaikaisia asiakassuhteita. Siksi laadunhallinta on kiinteä osa yrityksemme toimintakulttuuria.

AKL ISO 9001 / 14001 -Toimintaohjelman kautta yrityksemme on sitoutunut kehittämään ja ylläpitämään tehdyn työn ja palvelun laatua sekä suojelemaan ympäristöä ja parantamaan ympäristösuojelun tasoa.

AKL ISO 14001 -Ympäristöohjelman avulla voimme seurata tuottamiemme jätteiden määriä ja nähdä jätteiden oikeaan lajitteluun, hyödyntämiseen ja uusiokäyttöön liittyvien toimiemme vaikutukset. Tarkan lajittelun avulla sekä ohjaamalla jätteet mahdollisimman pitkälti hyöty- ja uusiokäyttöön on saavutettavissa merkittävää kustannussäästöä. Vaarallisten jätteiden osalta toimimme huolellisesti, vastuullisesti ja ennakoivasti huolehtimalla oikeasta lajittelusta, säilytyksestä sekä luvanvaraisten kuljetustahojen käyttämisestä.

Vuosittain tehtävä laatukatselmointi arvioi laatu- ja ympäristöjärjestelmämme toimivuutta. Sen perustana on päämiestemme (maahantuojan) vuosittain suorittama liikeauditointi sekä käytössämme olevaan AKL-Toimintaohjelmaan kuuluva vuosittainen katselmus. Laatukatselmuksessa verrataan muun muassa laatuohjelmassamme kuvattuja laatumittareita, saamiamme asiakaspalautteita, asiakastyytyväisyysmittauksia sekä sisäisten tarkastusten tuloksia. Arvio huomioi myös toimintaympäristössä tapahtuneet muutokset.

Jyväskylän Autotarvike -konsernin laatu- ja ympäristöpolitiikka

”Jyväskylän Autotarvike -konserni tuottaa kustannustehokkaasti palveluja huomioiden kuluttajien, päämiehen, omistajien ja yhteiskunnan tarpeet ja vaatimukset. Toiminnan perustana ovat kannattava liiketoiminta, henkilöstön ammattitaidon ja työtyytyväisyyden kehittäminen sekä asiakastyytyväisyyden jatkuva parantaminen kaikilla tasoilla ympäristöasiat ja työturvallisuus huomioon ottaen. Asiakaslähtöisellä toiminnalla ja soveltaen ISO 9001 / ISO 14001 -laadunvarmistusstandardin mukaista laatujärjestelmää, varmistamme, että tuotteemme ja toimintamme vastaavat sidosryhmien tarpeita.

Sovellamme toiminnassamme ISO 14001-standardin mukaista ympäristöjärjestelmää noudattaen lakisääteisiä velvoitteita ja muita määräyksiä. Pyrimme jokapäiväisessä toiminnassamme vähentämään kulutusta sekä suosimaan kierrätystä ja uudelleenkäyttöä. Arvioimme toimintamme ympäristövaikutuksia säännöllisesti.”

Toimintaamme ohjaavat arvot

Uskomme, että huomioiminen, ystävällisyys ja kyky kuunnella ovat avaimia paitsi hyvään palveluun myös kaikkien kannalta onnistuneeseen lopputulokseen. Näistä ajatuksista kumpuavat myös päivittäistä toimintaamme ohjaavat arvot:

  • Aidosti asiakaslähtöinen
  • Kehityksen keulilla
  • Yhteistyöllä ykköseksi
  • Parempaan pyrkien

AKL sertifiointi 2022AKL laatu ohjelmaAKL ympäristöohjelmaKorkein luottoluokitus  AKL jäsenyritys