Suosikit

Merkitse itsellesi muistiin omat suosikkiautosi klikkaamalla ilmoituksen yhteydestä löytyvää tähteä. Omia suosikkejasi pääset kootusti tarkastelemaan tästä näkymästä.

Voit lähettää omien suosikkiautojesi tiedot sähköpostiisi tai palata helposti tarkastelemaan niitä tarkemmin.

Et ole vielä lisännyt yhtään suosikkia.

Jyväskylä

Jyväskylän Autotarvike
Aholaidantie 2
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 7.30-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 8.00-17.00

Jyväskylän Autotarvike
Sorastajantie 2
Huolto 7.45-16.15
Myynti 8-17, la 10-15
Varaosat 7.45-16.15

Mikkeli

Savilahden Auto
Kalustekuja 1
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 8.00-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 7.30-16.30

Savonlinna

Savilahden Auto
Mertajärventie 3
Huolto 8.00-16.00
Myynti 8.30-17
Varaosat 8.00-16.00

Usein kysytyt kysymykset

Ovatko Savilahden Auto Oy ja Jyväskylän Autotarvike Oy sama yritys?

Jyväskylän Autotarvike -konserni on osa R. Ruth -konsernia, jonka emoyhtiö R. Ruth Oy osti Jyväskylän Autotarvike Oy:n vuonna 1963. Konsernin emoyhtiö, Jyväskylän Autotarvike Oy, on Suomen vanhin Volkswagen-jälleenmyyjä. Sillä on Jyväskylässä kaksi autoliiketoimipaikkaa, toinen Aholaidantiellä ja toinen Sorastajantiellä. Mikkelissä toimiva Savilahden Auto Oy on Jyväskylän Autotarvike Oy:n tytäryhtiö ja Savilahden Auto Oy Savonlinna on Savilahden Auto Oy:n tytäryhtiö.

Jyväskylän Autotarvike -konserni harjoittaa autokauppaliiketoimintaa Jyväskylän, Mikkelin ja Savonlinna talousalueilla ja konsernin edustamat automerkit ovat Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA ja Hyundai. 

Savilahden Auto Oy, Savilahden Auto Oy Savonlinna sekä Jyväskylän Autotarvike Oy ovat kaikki osa Jyväskylän Autotarvike -konsernia, jonka emoyhtiönä puolestaan toimii R. Ruth Oy.

Jos ostan auton Savonlinnasta, saanko sen Jyväskylään?

Totta kai! Toimitamme ostamasi auton haluamaasi liikkeeseen. Tarvittaessa siirrämme auton sinulle myös koeajettavaksi liikkeidemme välillä. 

Mikä on Huolenpitosopimus?

Huolenpitosopimuksen idea on yksinkertainen: suorittamiasi kuukausimaksuja vastaan saat ilman eri korvausta oikeuden huollattaa ja korjauttaa autoasi merkkihuollossa koko sopimuksen voimassaoloajan.

Kun valitsen autollesi huolenpitosopimuksen, sinun ei tarvitse huolehtia autosi mahdollisista korjauskustannuksista. Huolenpitosopimus kattaa autosi kaikki huollontarpeet ja viat. Huolenpitosopimuksen kesto ja siihen kuuluvat kilometrit ovat räätälöitävissä tarpeesi mukaan.

Tutustu Huolenpitosopimukseen tarkemmin.

Jos en ehdi tuoda autoa huoltoon aamulla, onko jotain tehtävissä?

Voimme tarvittaessa noutaa autosi haluamastasi sijainnista (noin kymmenen kilometrin säteellä toimipisteestämme) ennen huoltoa ja palautamme sen sinulle huollon jälkeen. Noudon ja palautuksen ajankohta sovitaan aina tapauskohtaisesti, ja nouto voi tapahtua esimerkiksi kotoa tai työpaikalta. Sovittaessa tuomme noudon yhteydessä käyttöösi myös edullisen sijaisauton.

Voit tilata sekä nouto- että palautuspalvelun tai vain jommankumman. Kysy lisää palvelusta omalta huoltoneuvojaltasi tai automyyjältäsi.

Lisätietoja palvelusta löydät huollon lisäpalvelut -sivulta.

Mikä on Liikkumisturva?

Liikkumisturva on helppo tapa varmistaa, että ajomatkasi ovat huolettomia ja apu on aina käsillä.

Liikkumisturva Audi-, SEAT-, CUPRA- ja Volkswagen-autoille sekä Volkswagen Hyötyautoille on voimassa, kun huollatat autosi merkkiliikkeessä valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti. Liikkumisturva on voimassa aina seuraavaan huoltoon. Se jatkuu katkeamattomana, kun auto huolletaan ajallaan merkkihuollossa ja siinä havaitut viat korjataan.

Lisätietoja kunkin edustamamme automerkin Liikkumisturvasta:  

Hyundai tarjoaa omille asiakkailleen hieman Liikkumisturvasta poikkeavan Tieturvan. Lue lisää Hyundai tieturvasta.

Kuinka voin maksaa autohuoltoni? 

Jyväskylän Autotarvike-konserni tarjoaa autohuollossa monipuoliset maksupalvelut. Meillä käyvät maksutapoina kaikki yleisimmät maksukortit sekä käteinen. 

Voit halutessasi maksaa autohuoltosi myös laskulla. Tällöin käytössäsi on MyDiili Huoleton tai MyDiili Huollon ostorahoitus

Miten toimin autovahingon tai peltikolarin sattuessa? 

Kolarikorjaamomme ammattitaitoinen ja luotettava henkilökunta huolehtii kaiken merkkisten autojen vahinkotarkastuksista ja kolarikorjauksista. Lisäksi teemme Audi-, Volkswagen-, Volkswagen Hyötyautot, SEAT-, CUPRA- ja Hyundai-autojen kolarikorjaukset alkuperäisosilla merkkikohtaisin työtapavaatimuksin ja -menetelmin. 

Teemme vahinkotarkastuksia ilman ajanvarausta kello 9–15. Samalla voimme yhdessä sopia autollesi varsinaisen korjausajan, tarkistaa vakuutuksesi ja valita sinulle sopivan sijaisauton korjauksen ajaksi.

Palveluihimme vahinkotapauksissa kuuluvat lasinvaihdot ja -korjaukset, pelti- ja maalaustyöt sekä nelipyöräsuuntaukset. Kolarikorjauksissa sinua palvelvat: 

  • Jyväskylässä Jyväskylän Autotarvike Oy, työnjohtajat: Ari Makkonen ja Janne Rossi p. 0207751505
  • Mikkelissä Savilahden Auto Oy, työnjohtaja Mika Hurskainen p. 0443201025
  • Savonlinnassa Savilahden Auto Oy Savonlinna, Huoltopalveluiden työnvastaanotto p. 0440518461

Lue lisää kolarikorjaamostamme sekä tarkemmat ohjeet siitä, kuinka toimia vahingon sattuessa.