Suosikit

Merkitse itsellesi muistiin omat suosikkiautosi klikkaamalla ilmoituksen yhteydestä löytyvää tähteä. Omia suosikkejasi pääset kootusti tarkastelemaan tästä näkymästä.

Voit lähettää omien suosikkiautojesi tiedot sähköpostiisi tai palata helposti tarkastelemaan niitä tarkemmin.

Et ole vielä lisännyt yhtään suosikkia.

Jyväskylä

Jyväskylän Autotarvike
Aholaidantie 2
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 7.30-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 8.00-17.00

Jyväskylän Autotarvike
Sorastajantie 2
Huolto 7.45-16.15
Myynti 8-17, la 10-15
Varaosat 7.45-16.15

Mikkeli

Savilahden Auto
Kalustekuja 1
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 8.00-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 7.30-16.30

Savonlinna

Savilahden Auto
Mertajärventie 3
Huolto 8.00-16.00
Myynti 8.30-17
Varaosat 8.00-16.00

MyDiili Autorahoitusratkaisut

MyDiili Rahoitusratkaisut

MyDiili Rahoitusratkaisut on rahoituspalvelumme, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden laadukkaaseen ja vaivattomaan autohankintaan. MyDiili Rahoitusratkaisut palvelevat sekä yksityis- että yritysasiakkaita ja niitä on saatavilla sekä uusille että käytetyille ajoneuvoille. Voit hakea luottopäätöksen vaivattomasti ajoneuvokauppasi yhteydessä.

Ajoneuvon myyjä tekee kanssasi rahoitussopimuksen ja auttaa tarvittaessa kaikissa rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä. MyDiili -rahoituksessa ajoneuvosi toimii rahoituksen vakuutena, etkä tarvitse erillisiä lisävakuuksia tai takaajia. Rahoitettuihin ajoneuvoihin tulee ottaa sekä liikenne- että kaskovakuutus.

MyDiili Osamaksurahoitus ajoneuvon hankintaan

MyDiili Osamaksurahoitus on turvallinen ja helppo ratkaisu. Voit valita taloudellesi sopivan kuukausierän ja maksuaikaa jopa 60 kuukauteen asti. Sopimuksellasi on kiinteä korko ja kuukausierä koko sopimuskauden ajan. Käteismaksuosuus sopimuksen alkaessa on yleensä 10–30% rahoitettavan ajoneuvon kauppahinnasta. Voit käyttää käsirahana myös vaihtoautoasi. Osamaksurahoitus sopii niin uusiin kuin käytettyihin ajoneuvoihin ja se on tarjolla sekä yksityis- että yritysasiakkaille.

MyDiili All in One tekee auton omistamisesta helppoa

MyDiili All in One -paketilla saat uuden ajoneuvon rahoituksen lisäksi paketoitua samaan kuukausimaksuun myös huoltopalvelut, autovakuutukset, rengaspalvelut sekä muut haluamasi lisäpalvelut. Tämä on loistava valinta sinulle, joka haluat tehdä auton omistamisesta mahdollisimman helppoa.

MyDiili Huoltoleasing on vaivaton tapa hankkia ajoneuvo yrityksellesi

Yritysasiakkaillemme tarjoamme osamaksupohjaisen rahoituksen lisäksi myös leasing-palveluita (MyDiili Huoltoleasing ja MyDiili Rahoitusleasing). Ajoneuvoleasing on vaivaton tapa hankkia uusi ajoneuvo yrityksesi käyttöön kiinteällä kuukausivuokralla. Ajoneuvon lisäksi MyDiili Huoltoleasingiin voidaan paketoida myös huollot ja muut autoilun palvelut.

MyDiili Huoleton

Käytössäsi kaikissa liikkeissämme esim. auton käsirahan, huoltojen ja varaosien maksamiseen. Luoton maksimiraja  6000 euroa. Saat ostoksille 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
Tutustu lisää ja hae ennakkoon MyDiili Huoletonta.