Suosikit

Merkitse itsellesi muistiin omat suosikkiautosi klikkaamalla ilmoituksen yhteydestä löytyvää tähteä. Omia suosikkejasi pääset kootusti tarkastelemaan tästä näkymästä.

Voit lähettää omien suosikkiautojesi tiedot sähköpostiisi tai palata helposti tarkastelemaan niitä tarkemmin.

Et ole vielä lisännyt yhtään suosikkia.

Jyväskylä

Jyväskylän Autotarvike
Aholaidantie 2
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 7.30-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 8.00-17.00

Jyväskylän Autotarvike
Sorastajantie 2
Huolto 7.45-16.15
Myynti 8-17, la 10-15
Varaosat 7.45-16.15

Mikkeli

Savilahden Auto
Kalustekuja 1
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 8.00-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 7.30-16.30

Savonlinna

Savilahden Auto
Mertajärventie 3
Huolto 8.00-16.00
Myynti 8.30-17
Varaosat 8.00-16.00

Autohuolto

Varaa huolto

Tervetuloa autohuoltoomme

Autohuoltomme ja -korjaamomme ovat aina ajan tasalla autosi huolto-ohjelmasta ja -tarpeista. Toimimme merkkihuoltona Audi-, BYD-, SEAT-, CUPRA-, Volkswagen-, Volkswagen Hyötyautot ja Hyundai-autoille, ja käytössämme ovat aina tuoreimmat niitä koskevat tekniset tiedot sekä viimeisimmät työvälineet ja ohjelmistot. Mekaanikkomme ovat erikoistuneet juuri sinun autosi toimivuuden varmistamiseen. Savilahden Autossa Mikkelissä myös Citroën, Opel ja Peugeot-merkkihuollot varaosapalveluineen.

Samalla luotettavalla ammattitaidolla huolehdimme myös muiden kuin edustamiemme merkkien autojen huolloista. Ammattitaitoiset mekaanikkomme auttavat sinua aina, oli tarpeesi autohuoltoon tai korjaukseen liittyen millainen tahansa.

Toimivuutta luotettavilla alkuperäisosilla

Käytämme autohuollossamme vain tehtaan hyväksymiä, alkuperäisiä osia ja huoltotarvikkeita. Näin autosi pysyy luotettavana ja turvallisena ja sen jälleenmyyntiarvo säilyy hyvän huolenpidon ansiosta mahdollisimman korkeana.

Saat meiltä myös autoosi parhaiten sopivat varaosat luotettavasti ja varmasti. Käytämme aina autonvalmistajan hyväksymiä varaosia, lisävarusteita ja tarvikkeita. Kun käytät mittatarkkoja alkuperäisosia ja -tarvikkeita, varmistat autosi ensiluokkaisen toimivuuden ja turvallisuuden.

Laadun takeena kattava takuu

Laadun takeena saat meiltä kattavan takuun. Annamme kaikille alkuperäisosille sekä toimittamillemme lisävarusteille ja tarvikkeille 24 kuukauden takuuajan ilman kilometrirajoitusta. Vastaavan takuun annamme myös kaikille toimipisteissämme asennettujen osien ja varusteiden työlle.

Olisiko autohuollon aikana hyvä hetki koeajaa uutuusmallimme?

Kun tuot autosi huoltoon, olet samalla tervetullut koeajolle. Meiltä löydät aina laajan koeajomalliston sekä viimeisimmät uutuudet. Autohuollon aikana onkin usein oiva hetki tutustua laajaan automallistoomme yhdessä ammattitaitoisen myyjän kanssa ja samalla koeajaa uutuusmallimme.

Arvoa säilyttävä huolto edustamillemme merkeille

Tieto hinnasta

Toimimme aina yhteistyössä kanssasi ja kerromme etukäteen, mitä autollesi teemme ja mitä autohuolto tulee maksamaan.

Sijaisauto edullisesti

Jotta autosi huollontarve vaikuttaisi arkeesi mahdollisimman vähän, saat kauttamme autohuollon ajaksi käyttöösi edullisen sijaisauton.

Takuu säilyy

Kaikki autohuoltomme tehdään auton valmistajan laatimia huolto- ja korjausohjeita noudattaen, joten autosi valmistajan myöntämä takuu säilyy ennallaan.

Varaosat ja lisävarusteet