Suosikit

Merkitse itsellesi muistiin omat suosikkiautosi klikkaamalla ilmoituksen yhteydestä löytyvää tähteä. Omia suosikkejasi pääset kootusti tarkastelemaan tästä näkymästä.

Voit lähettää omien suosikkiautojesi tiedot sähköpostiisi tai palata helposti tarkastelemaan niitä tarkemmin.

Et ole vielä lisännyt yhtään suosikkia.

Jyväskylä

Jyväskylän Autotarvike
Aholaidantie 2
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 7.30-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 8.00-17.00

Jyväskylän Autotarvike
Sorastajantie 2
Huolto 7.45-16.15
Myynti 8-17, la 10-15
Varaosat 7.45-16.15

Mikkeli

Savilahden Auto
Kalustekuja 1
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 8.00-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 7.30-16.30

Savonlinna

Savilahden Auto
Mertajärventie 3
Huolto 8.00-16.00
Myynti 8.30-17
Varaosat 8.00-16.00

Uutiset

Jyväskylän Autotarvike Oy -konsernille BYD merkkiedustus syksyllä 2023

Jyväskylän Autotarvike Oy -konsernille BYD:n merkkiedustus Jyväskylään, Mikkeliin ja Savonlinnaan!

Jyväskylän Autotarvike Oy -konserni ja RSA Suomi aloittavat yhteistyön Jyväskylän, Mikkelin ja Savonlinnan talousalueilla syksyllä 2023 käynnistettävän uuden BYD-merkkiedustuksen (Build Your Dreams) myynnin ja huollon kautta.

Kiinalainen BYD on herättänyt kuluvan vuoden aikana runsaasti kiinnostusta autoista kiinnostuneiden suomalaisten keskuudessa. Maailmalla BYD kuuluu sähköautojen valmistajien edelläkävijöiden joukkoon ja nyt kesän kynnyksellä merkki on rantautunut Suomeen. 

"BYD on tunnettu innovatiivisuudestaan ja vahvasta panostuksestaan päästöttömään liikkuvuuteen ja tarjoaa asiakkaillemme täysin sähköisen ja monipuolisen tuotevalikoiman. Olemme erittäin innoissamme päästessämme aloittamaan yhteistyön maailman suurimman ladattavien autojen valmistajan ja toiseksi suurimman sähköautovalmistajan kanssa konsernimme kaikilla autoliikepaikkakunnilla", kertoo Jyväskylän Autotarvikkeen toimitusjohtaja Harri Välimäki.

BYD sähköauto jälleenmyynti jyväskylä mikkeli savonlinna

Sähköautojen valmistajana BYD ottaa muihin etumatkaa siinä, että yrityksellä on vahva osaaminen myös muissa päästöttömissä energiaratkaisuissa. BYD on monikansallinen korkean teknologian yritys, joka on omistautunut paremman elämän luomiseen teknologisten innovaatioiden avulla. BYD toimii neljällä toimialalla; autoteollisuus, elektroniikka, uusi energia ja rautatieteollisuus. BYD on kehittänyt vankkaa ladattavien akkujen osaamista perustamisestaan, eli vuodesta 1995 lähtien. Siitä onkin tullut yksi maailman johtavista kestävän kehityksen eturintamassa olevista yrityksistä. BYD keskittyy tarjoamaan päästöttömiä energiaratkaisuja ja se vie uusiutuvan energian ratkaisujaan maailmanlaajuisesti jo yli 70 eri maahan. BYD on ainoa autovalmistaja maailmassa, joka valmistaa itse myös akkuja, mikrosiruja, akunhallintajärjestelmiä ja sähkömoottoreita. BYD:in suunnittelu ja tuotekehitys ovat omissa käsissä, samoin komponenttien valmistaminen. Yli 70 prosenttia osista on omaa tuotantoa. Se on enemmän kuin yhdelläkään sähköisiä autoja valmistavalla yrityksellä.

Harri Välimäki toteaa, että BYD tuo kokonaan uudenlaisen tulokulman automyyntimme kokonaisuuteen, eikä pelkästään monipuolisella ja nopeasti kasvavalla mallistollaan, vaan myös uudenlaisella tavalla tuoda tuotteet kustannustehokkaasti Euroopan markkinoille erittäin kattavalla vakiovarustetasollaan. Näin toimien on mahdollista saavuttaa nopeat toimitukset varastoista kuluttajille. Malliston kasvaessa, jo syksyllä saadaan myös pienempään kokoluokkaan täyssähköinen automalli Dolphin. Tämän myötä uskon löytyvän potentiaalia sähköautolle, joka edustaa totuttua alhaisempaa hintaluokkaa, jollaista markkina on odottanut jo tovin aikaa.

RSA on pohjoiseurooppalainen autojen maahantuoja. Yksityisomisteisena yrityksenä, jonka historia ulottuu vuoteen 1936, RSA on tuonut maahan ja kehittänyt useita vahvoja brändejä Pohjoismaiden markkinoille. RSA:n ja BYD:n yhteistyöllä yritys ottaa jälleen yhden uuden askeleen kohti autoteollisuuden innovatiivista sähköistä tulevaisuutta.

Jyväskylän Autotarvike Oy kuuluu R. Ruth Oy -konserniin, jolla on ollut liiketoimintaa jo vuodesta 1883. Konsernin päätoimiala on autokauppatoiminta, jota harjoitetaan Jyväskylän Autotarvike Oy -konsernin puitteissa Jyväskylässä, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Konsernin muut toimialat ovat kahvila-, ravintola- ja hotellitoiminta, sekä kiinteistö- ja sijoitustoiminta. R. Ruth Oy on Robert Ruthin jälkeläisten omistama vakavarainen sukuyritys, joka työllistää keskimäärin 193 työntekijää neljällä paikkakunnalla Suomessa.

Jyväskylän Autotarvike Oy -konsernille uuden yhteistyön aloittaminen RSA Suomen kanssa merkitsee liiketoiminnan laajentumisen jatkoa vahvemmaksi monimerkkiautotaloksi. Autokauppa on tilanteessa, jossa keskittyminen on ollut jo pitkään vallitseva trendi. Tälläkin strategisella kehittämistoimenpiteellä vahvistamme R. Ruth-konsernissa harjoitettavaa autokauppaliiketoimintaa tulevaisuutta varten.

Odotamme innolla alkavaa yhteistyötä! 

Tutustu mallistoon tästä!

byd sähköauto suv jälleenmyynti

Sinua voisi kiinnostaa