Suosikit

Merkitse itsellesi muistiin omat suosikkiautosi klikkaamalla ilmoituksen yhteydestä löytyvää tähteä. Omia suosikkejasi pääset kootusti tarkastelemaan tästä näkymästä.

Voit lähettää omien suosikkiautojesi tiedot sähköpostiisi tai palata helposti tarkastelemaan niitä tarkemmin.

Et ole vielä lisännyt yhtään suosikkia.

Jyväskylä

Jyväskylän Autotarvike
Aholaidantie 2
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 7.30-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 8.00-17.00

Jyväskylän Autotarvike
Sorastajantie 2
Huolto 7.45-16.15
Myynti 8-17, la 10-15
Varaosat 7.45-16.15

Mikkeli

Savilahden Auto
Kalustekuja 1
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 8.00-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 7.30-16.30

Savonlinna

Savilahden Auto
Mertajärventie 3
Huolto 8.00-16.00
Myynti 8.30-17
Varaosat 8.00-16.00

Citroën mallisto

Ranskalainen laatuauto Citroën Savilahden Autosta

Olipa haussa kompakti kaupunkiauto, tilava perheauto tai tehokas sedan, Savilahden Auto tarjoaa Citroënin, joka täyttää toiveesi ja ylittää odotuksesi. Olet lämpimästi tervetullut liikkeeseemme tutustumaan lähemmin Citroënin monipuoliseen mallistoon!

Koeaja Citroën Savilahden Auton Mikkelin toimipisteessä ja koe itse ranskalaisen autonvalmistuksen taidonnäyte.

Citroën C3 – Värikästä persoonallisuutta ja mukavuutta

Citroën C3 erottuu joukosta sen ainutlaatuisen muotoilun ja värimaailman ansiosta, tarjoten persoonallisen vaihtoehdon kaupunkiautojen segmentissä. Sen kompakti koko yhdistettynä tilavaan sisätilaan ja innovatiivisiin mukavuusominaisuuksiin, kuten Advanced Comfort -istuimiin, tekee C3:sta ihanteellisen kumppanin sekä kaupungin vilinässä että avarammilla teillä.

C3:n käyttökokemusta täydentää moderni teknologia, mukaan lukien kosketusnäyttö ja älypuhelimen integrointi, mikä tekee ajamisesta ja navigoinnista saumattoman.

Citroën C4 – Uuden sukupolven monipuolisuus

Citroën C4 vie monipuolisuuden ja mukavuuden uudelle tasolle. Se yhdistää elegantin ja dynaamisen muotoilun sekä hienostuneen ajokokemuksen, joka on tyypillistä Citroënille. C4 tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän hatchbackin käytännöllisyyttä ja SUV:n rohkeaa asennetta, tarjoten erinomaisen ajettavuuden kaikissa olosuhteissa. Sen tilava sisustus, edistykselliset turvallisuusominaisuudet ja mukautuvat ajotilat takaavat, että jokainen matka on sekä mukava että nautinnollinen.

C4:n valikoima kattaa bensiini-, diesel- ja täyssähköiset versiot, mikä tarjoaa jokaiselle kuljettajalle sopivan vaihtoehdon.

Citroën C5 – Eleganssia ja suorituskykyä

Citroën C5 edustaa Citroënin huippuluokan mukavuutta ja eleganssia. Sen virtaviivainen muotoilu ja tilava sisätila tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka etsivät sekä tyyliä että toiminnallisuutta. C5:n hyvänä pidetyt ajoominaisuudet, kuten mukavuutta lisäävä jousitus ja hiljainen matkustamo, varmistavat, että matkanteko on aina rentouttavaa. Teknologiset innovaatiot, kuten intuitiivinen infotainment-järjestelmä ja edistyneet kuljettajan avustusjärjestelmät, lisäävät turvallisuutta ja mukavuutta.

C5 on saatavilla sekä sedan- että farmariversioina, joiden molempien tyylikkyys ja suorituskyky tekevät niistä erinomaisen valinnan vaativimmallekin kuljettajalle.

Citroën-mallit ovat monipuolinen vastaus arjen tarpeisiin

Citroën tarjoaa laajan valikoiman ajoneuvoja, jotka on suunniteltu erottumaan joukosta ainutlaatuisen muotoilunsa ja innovatiivisten ominaisuuksiensa ansiosta.

Citroën Berlingo on ihanteellinen valinta perheille, jotka arvostavat tilaa ja monikäyttöisyyttä. Se on suunniteltu mukavuutta ja käytännöllisyyttä silmällä pitäen, tarjoten tilavan matkustamon ja joustavat säilytysratkaisut.

Citroën SpaceTourer puolestaan tarjoaa erinomaista tilavuutta ja mukavuutta suuremmillekin ryhmille, tehdessään jokaisesta matkasta nautinnollisen kokemuksen. Jokainen malli on suunniteltu vastaamaan modernin kuljettajan tarpeisiin, yhdistäen käytännöllisyyden ja mukavuuden ainutlaatuiseen tyyliin.

Hyötyajoneuvot Jumpy, Boxer ja Jumper ovat ihanteelliset kumppanit kaikenkokoisiin yritystarpeisiin, yhdistäen tilavuuden, turvallisuuden ja suorituskyvyn. Sähköisenä ja polttomoottorilla.

Miksi valita Citroën Savilahden Autosta?

Savilahden Auto Mikkelissä tarjoaa sinulle mahdollisuuden koeajaa Citroënin monipuolinen valikoima. Se palvelee kaikkia kuljettajia ja matkustajia, jotka etsivät yksilöllistä ajokokemusta, mukavuutta ja tyylikkyyttä.

Tarjoamme kattavat Citroën huolto- ja autorahoituspalvelut, jotka varmistavat, että autosi pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa ja että auton hankinta on sinulle taloudellisesti kestävä.