Suosikit

Merkitse itsellesi muistiin omat suosikkiautosi klikkaamalla ilmoituksen yhteydestä löytyvää tähteä. Omia suosikkejasi pääset kootusti tarkastelemaan tästä näkymästä.

Voit lähettää omien suosikkiautojesi tiedot sähköpostiisi tai palata helposti tarkastelemaan niitä tarkemmin.

Et ole vielä lisännyt yhtään suosikkia.

Jyväskylä

Jyväskylän Autotarvike
Aholaidantie 2
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 7.30-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 8.00-17.00

Jyväskylän Autotarvike
Sorastajantie 2
Huolto 7.45-16.15
Myynti 8-17, la 11-15
Varaosat 7.45-16.15

Mikkeli

Savilahden Auto
Kalustekuja 1
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 8.00-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 7.30-16.30

Savonlinna

Savilahden Auto
Mertajärventie 3
Huolto 7.30-16.30
Myynti 8.30-17
Varaosat 8.00-16.00

Hyundai mallisto

Hyundain raikas ja monipuolinen mallisto

Hyundain monipuolisesta mallistosta löytyy vastaus jokaiseen tarpeeseen. Hyundai i-mallisto edustaa Hyundain ydintä, monipuolista varustelua, turvallisuutta ja tyyliä kaikille. Hyundai sähkö -ja hybridimallistossa on taloudellisia ja ympäristöystävällisiä malleja erilaisiin tarpeisiin. Hyundaita voidaankin pitää tulevaisuuden suunnannäyttäjänä sähköisessä liikkumisessa, ja sillä onkin monipuolisin sähköisten voimalinjojen tarjonta! Hyundai SUV -mallisto tarjoaa varmaa ja turvallista suorituskykyä kaikkiin olosuhteisiin. Hyundai N -mallit puolestaan tarjoavat korkeaa suorituskykyä sitä kaipaaville.

Laadun vakuudeksi Hyundai myöntää 1.9.2018 jälkeen Suomessa käyttöönotettuihin uusiin, vuosimallin 2019 tai uudempiin Hyundai-autoihin viiden (5) vuoden takuun ilman kilometrirajaa. Takuu on autokohtainen, joten omistajan vaihdoksen yhteydessä takuu jatkuu ilman katkosta.

Tervetuloa tutustumaan Hyundai-mallistoihin Jyväskylän Sorastajantielle! Tarvittaessa toimitamme toivomasi auton koeajettavaksi myös muihin liikkeisiimme.

Hyundai i-mallisto

i10 täysin uuden i10:n ulkoinen olemus on moderni. Luokassaan edistyksellinen turvallisuus ja liitettävyyspalvelut takaavat tinkimättömän mukavan ajokokemuksen tämän päivän kuljettajalle.

i20 maistuu kaikille aisteille. Sen laaja turvavarustelu ja muu kehityksen huippua edustava teknologia ilahduttavat kuljettajaa matkan pituudesta riippumatta. i20 Hatchback on ulkonäöltään sellainen kuin haluat: poimi mieluinen väri laajasta valikoimasta, ja lisäksi voit valita vielä erivärisen katon.

i30 on samaan aikaan tyylikäs ja urheilullinen. Valikoimasta löydät sopivan vaihtoehdon pienempiin ja isompiin tarpeisiin: i30 Hatchback, i30 Fastback ja i30 Wagon tarjoavat ratkaisun jokaiselle.  

Hyundain sähkö -ja hybridiautomallisto

Tuscon Hybrid vie sinut pidemmälle vähemmällä polttoaineella, tehoista ja ajamisen hauskuudesta tinkimättä! Vaihtoehtoina ovat bensiini- ja dieselmoottori 48 V -kevythybridijärjestelmällä ja täyshybridi, joiden lisäksi valikoima täydentyy ladattavalla hybridillä myöhemmin vuoden 2021 aikana.

IONIQ Hybrid on vaihtoehto taloudelliseen ajamiseen silloin, kun pistokkeesta lataaminen ei ole mahdollista. Autossa on sähkö- ja polttomoottori, joiden vuorottelusta tai yhtäaikaisesta käyttämisestä auto itse huolehtii.

IONIQ Plug-In Hybrid tarjoaa käyttäjälleen sekä sähkö- että polttomoottorin. Noin 50 km:n päivittäiset ajot hoituvat edullisesti sähköllä, ja vaikkapa mökkimatka sujuu tuttuun tapaan polttomoottorilla.

IONIQ Electric on täyssähköautojen aatelia. Toimintamatka, jopa 280 km yhdellä latauksella, riittää päivittäiseen käyttöön useimmille. Sähköauto hurmaa hiljaisuudellaan ja täsmällisellä vastauksellaan kaasupolkimen liikkeisiin! Ajon aikaisten päästöjen lisäksi historiaan jäävät sähköauton myötä myös vierailut huoltoasemilla: lataus hoituu sillä aikaa, kun itse keskityt mukavampaan tekemiseen.

IONIQ 5 on henkeäsalpaavan edistyksellinen uudelleenmäärittää sähköauton käsitteen. Futuristisella autosuunnittelulla, hämmästyttävällä älyteknologialla, huippunopealla latauksella ja virtaviivaisella tyylillä varustettu IONIQ 5 on luotu kuljettamaan sinut pidemmälle.

KONA Electric kerää akustonsa täyteen nopeimmillaan alle tunnissa, ja nielee jopa yli 440 kilometriä ennen seuraavaa latausta. Sähkömoottori ei aiheuta ajon aikana lainkaan päästöjä, ja helpoimmillaan lataus hoituu nukkuessasi. Sähköauto täytyy kokea – jos uskaltaa ottaa riskin, ettei polttomoottori sen jälkeen enää innosta.

Hyundai SUV-mallisto

SUV = englanninkielen sanoista sport utility vehicle. SUV-mallisto tarkoittaa yleisesti ottaen maastoajo-ominaisuuksilla omaavia autoja, jotka ovat kuitenkin suunniteltu käytettäväksi pääosin kaupungissa ja vilkasliikenteisillä teillä.

KONA on etuvetoinen tai nelivetoinen, hillitty tai räväkkä, manuaali tai automaatti – sinä päätät! Sinä päätät myös missä liikut – Kona vie perille kuoppaisemmankin tien taakse. Konan turvajärjestelmät suojelevat tärkeintä; sinua ja matkustajiasi.

Tucson on tarjolla bensiini- ja dieselmoottorilla, ja sekä etu- että nelivetoisena. Tucson on mainio yhdistelmä kompaktia kaupunkiautoa ja maasto-ominaisuuksia. Vetokykyä Tucsonilla on mallista riippuen 1 400 tai 1 600 kg.

Santa Fe kuljettaa mukavasti ja turvallisesti jopa seitsemän henkeä juuri sinne, minne haluat. Auto on saatavana etuvetoisena tai nelivetoisena, ja hevosvoimia on moottorivaihtoehdosta riippuen 185 tai 200. Auton perään saat halutessasi vaikka kaksi hevosta lisää: Suurin sallittu perävaunumassa on 2 000 kg.

BAYON on muiden yläpuolella, katsoo sitä mistä näkökulmasta tahansa. Sen tyylikäs crossover-muotoilu ja korkeampi istuma-asento antavat esteettömän näkyvyyden. Se on tyylikäs, kompakti ja avara. Sen älykäs turvavarustelu antaa mielenrauhaa. 

Hyundai N ja moottoriurheilu

Hyundai tuli mukaan moottoriurheilun maailmaan ja rallin MM-sarjaan vuonna 2014, ja saavutti nopeasti paikan huipputiimien joukossa. Kokemukset moottoriurheilusta ovat luoneet perustan N-tuotemerkille. Moottoriurheilua varten kehitettyjä komponentteja ja ominaisuuksia on tuotu myös sarjatuotantomalleihin, joista maistiaisia tarjoilevat Hyundain N-mallistoon kuuluvat i30 N ja i30 Fastback N. Hyundai tarjoaa myös urheilullisia N line -malleja – tervetuloa tutustumaan! 

Edistys jatkuu! 

Lisätietoja osoitteessa www.hyundai.fi

Hyundai Facebookissa

Hyundai Instagramissa