Suosikit

Merkitse itsellesi muistiin omat suosikkiautosi klikkaamalla ilmoituksen yhteydestä löytyvää tähteä. Omia suosikkejasi pääset kootusti tarkastelemaan tästä näkymästä.

Voit lähettää omien suosikkiautojesi tiedot sähköpostiisi tai palata helposti tarkastelemaan niitä tarkemmin.

Et ole vielä lisännyt yhtään suosikkia.

Jyväskylä

Jyväskylän Autotarvike
Aholaidantie 2
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 7.30-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 8.00-17.00

Jyväskylän Autotarvike
Sorastajantie 2
Huolto 7.45-16.15
Myynti 8-17, la 10-15
Varaosat 7.45-16.15

Mikkeli

Savilahden Auto
Kalustekuja 1
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 8.00-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 7.30-16.30

Savonlinna

Savilahden Auto
Mertajärventie 3
Huolto 8.00-16.00
Myynti 8.30-17
Varaosat 8.00-16.00

Opel mallisto

Tutustu monipuoliseen Opel-mallistoon Savilahden Autossa

Savilahden Auto Mikkelissä tarjoaa mahdollisuuden tutustua Opelin laajaan ja monipuoliseen mallistoon, joka yhdistää saksalaisen insinööritaidon, innovatiivisen muotoilun ja edistykselliset teknologiat.

Olipa kiikarissasi tehokas kaupunkiauto, tilava perheauto tai luotettava työkumppani, löydät etsimäsi meiltä.

Opel Astra – Eleganssia ja tehokkuutta

Opel Astra uudistaa käsityksen modernista ajamisesta tarjoten monipuolisia variaatioita, jotka vastaavat jokaisen kuljettajan tarpeisiin.

Astra Sports Tourer yhdistää tilavuuden ja mukavuuden, ihanteellinen perheille. Astra Electric, täyssähköinen versio, tarjoaa nollapäästöisen ajokokemuksen, kun taas Astra Plug-in Hybrid yhdistää bensiinin tehokkuuden sähkömoottorin ympäristöystävällisyyteen. Uusin lisäys, Astra GSe, tarjoaa urheilullisen ajokokemuksen, yhdistäen suorituskyvyn ja kehittyneen teknologian. Astra Sports Tourer GSe tuo nämä ominaisuudet tilavan farmarimallin muotoon, tarjoten sekä suorituskykyä että käytännöllisyyttä.

Opel Vivaro – Monipuolisuuden huippu

Tilava ja monipuolinen Opel Vivaro on pakettiauto, joka yhdistää suorituskyvyn, mukavuuden ja taloudellisuuden sekä hyötyauton käytännöllisyyden.

Vivaro määrittelee uudelleen tehokkuuden ja monipuolisuuden yrityskäytössä. Se vastaa eri yritysten tarpeisiin – olipa kyseessä sitten kompakti kaupunkiajo tai laajemmat kuljetustehtävät.

Vivaro Electric, täyssähköinen malli, tarjoaa ympäristöystävällisen vaihtoehdon nollapäästöillä ja alhaisilla käyttökustannuksilla.

Vivaro Combi soveltuu erinomaisesti henkilökuljetuksiin tarjoten tilaa ja mukavuutta. Tehokkaat moottorivaihtoehdot ja edistykselliset turvaominaisuudet tekevät Vivarosta luotettavan valinnan, joka vastaa nykypäivän liiketoiminnan vaatimuksiin ja ylittää odotukset suorituskyvyssä ja taloudellisuudessa.

Opel Corsa ja Opel Mokka – Mukavuutta ja suorituskykyä

Opel Corsa on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan mukavuutta ja suorituskykyä. Elegantti muotoilu, kaupunkiautoksi tilava sisätila ja dynaaminen ajettavuus tekevät Corsasta erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat laatua ja nautinnollista ajokokemusta.

Corsa edustaa huippuluokan suorituskykyä ja tyylikästä muotoilua, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan laatua ja mukavuutta arvostavalle kuljettajalle.

Opel Corsa-e ja Opel Mokka-e tarjoaa sähköauton suorituskykyä ilman kompromisseja. Sen dynaaminen ja nuorekas muotoilu yhdistettynä huipputeknologian tarjoamaan ajonautintoon varmistaa, että ajokilometrit ovat laatua nyt ja tulevaisuudessa.

Opel Corsa on kooltaan pieni, mutta tekniikaltaan suuri. Sen premium-luokan ominaisuudet tekevät siitä yhden luokkansa parhaista autoista.

Opel Combo – Käytännöllisyyttä ja mukavuutta

Opel Combo tarjoaa erinomaista monipuolisuutta ja käytännöllisyyttä, olipa kyseessä sitten perheen käyttöön sopiva tila-auto tai yrityskäyttöön suunnattu pakettiauto.

Combo Life -versio tarjoaa tilaa ja mukavuutta koko perheelle, ja Combo Cargo on täydellinen valinta yrityksille, jotka vaativat luotettavuutta ja tehokkuutta tavarankuljetuksessa.

Combo-e Life sähköversio yhdistää perheauton mukavuuden ja tilavuuden nollapäästöiseen ajamiseen, tarjoten kestävän vaihtoehdon ympäristötietoisille kuljettajille.

Jokainen Combo-malli on suunniteltu tarjoamaan erinomaista ajomukavuutta, turvallisuutta ja taloudellisuutta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin tarpeisiin.

Myös muilla malleilla Opel tarjoaa hyviä vaihtoehtoja

Valikoimamme ei rajoitu vain näihin malleihin. Opel Grandland katumaasturi tarjoaa mukavuutta, tilavuutta ja teknologiaa. Opel Zafira on jopa 9-paikkainen auto tarjoaa miellyttävää matkustamista niin lyhyille kuin pitkillekin matkoille.

Miksi Valita auto Savilahden Autosta?

Valitsemalla Opel Mikkeli Savilahden Autosta saat paitsi pääsyn laajaan ja monipuoliseen mallistoon, myös kokonaisvaltaisen palvelukokemuksen.

Me Savilahden Autossa olemme sitoutuneet tarjoamaan ensiluokkaista palvelua sekä ennen että jälkeen auton oston ja varmistamme, että autosi palvelee sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Kattava Opel-huolto

Tarjoamme kattavat ja laadukkaat Opel-huoltopalvelut, jotka varmistavat, että autosi pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Auto rahoituksella

Tarjoamme myös joustavia autorahoitusvaihtoehtoja, jotka auttavat sinua löytämään taloudellisesti kestävän tavan hankkia uusi auto. Kysy räätälöidyistä autorahoitusratkaisuista lisää myyjiltämme!

Koeaja Opel Savilahden Autossa

Tämän auton valitseminen tarkoittaa investointia autoon, joka on suunniteltu kestämään ja tarjoamaan iloa ajamiseen vuosiksi eteenpäin.

Olet tervetullut myymäläämme auton koeajolle ja keskustelemaan asiantuntevien myyjiemme kanssa. Olipa valintasi mikä tahansa malli, voit luottaa siihen, että saat parasta mahdollista palvelua ja tukea meiltä.