Suosikit

Merkitse itsellesi muistiin omat suosikkiautosi klikkaamalla ilmoituksen yhteydestä löytyvää tähteä. Omia suosikkejasi pääset kootusti tarkastelemaan tästä näkymästä.

Voit lähettää omien suosikkiautojesi tiedot sähköpostiisi tai palata helposti tarkastelemaan niitä tarkemmin.

Et ole vielä lisännyt yhtään suosikkia.

Jyväskylä

Jyväskylän Autotarvike
Aholaidantie 2
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 7.30-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 8.00-17.00

Jyväskylän Autotarvike
Sorastajantie 2
Huolto 7.45-16.15
Myynti 8-17, la 10-15
Varaosat 7.45-16.15

Mikkeli

Savilahden Auto
Kalustekuja 1
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 8.00-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 7.30-16.30

Savonlinna

Savilahden Auto
Mertajärventie 3
Huolto 8.00-16.00
Myynti 8.30-17
Varaosat 8.00-16.00

Peugeot mallisto

Upea Peugeot-mallisto Savilahden Autosta

Tervetuloa Savilahden Auton Peugeot-maailmaan, jossa moderni muotoilu, huippuluokan teknologia ja ympäristötietoisuus kohtaavat.

Savilahden Auto Mikkelissä tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua kattavaan mallistoon, joka on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja toiveita – olitpa sitten etsimässä urbaania kaupunkiautoa, tilavaa perheautoa tai tehokasta ja tyylikästä kumppania arkeesi.

Peugeot 3008 – Tyylikästä mukavuutta ja suorituskykyä sähköllä ja hybridillä

Peugeot 3008 on sähköinen katumaasturi, joka erottuu joukosta ainutlaatuisella muotoilullaan ja edistyksellisillä teknologioillaan. Sen tyylikäs ulkoasu, tilava sisätila ja huippuluokan mukavuus tarjoavat sinulle ensiluokkaisen matkakokemuksen, olipa kyse sitten lyhyistä kaupunkimatkoista tai pidemmistä seikkailuista.

Varusteltuna viimeisimmällä ajoteknologialla, 3008 takaa turvallisuuden ja ajamisen nautinnon kaikissa olosuhteissa.

Nyt uutuutena myös Peugeot 3008 hybrid.

Peugeot 208 – Energiaa ja eleganssia kaupunkiin

Peugeot 208 on kaupunkiautojen uusi standardi, joka yhdistää nuorekkaan energisyyden ja elegantin muotoilun. Sen kompakti koko ja ketterä ohjattavuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan vilkkaaseen kaupunkielämään, tarjoten samalla tilavan ja mukavan matkustamon.

208-mallistosta löytyy sekä bensiini-, diesel- että täyssähköiset versiot, jotka kaikki tarjoavat huippuluokan tehokkuutta ja alhaisia käyttökustannuksia. Tämä tekee autosta täydellisen valinnan niille, jotka etsivät ympäristötietoista, mutta samalla suorituskykyistä ja tyylikästä kaupunkiautoa.

Peugeot 308 – Tyylikkyyttä ja innovaatioita

Peugeot 308 on kompakti perheauto, joka ei tee kompromisseja tyylikkyyden, tilavuuden tai suorituskyvyn suhteen. Sen dynaaminen muotoilu, ylellinen sisustus ja edistyneet teknologiset ominaisuudet tarjoavat vertaansa vailla olevan ajokokemuksen. 308 mallisto sisältää sekä bensiini-, diesel- että plug-in-hybridi vaihtoehdot, jotka kaikki on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen tasapaino teho ja taloudellisuus.

Olitpa sitten matkalla töihin, viemässä lapsia harrastuksiin tai suunnittelemassa viikonloppureissua, 308 adaptoituu tarpeisiisi tarjoten mukavuutta, tilaa ja ajonautintoa.

Peugeotin mallisto tarjoaa laajan valikoiman hyviä vaihtoehtoja

Tilava ja monipuolinen Peugeot 5008 SUV, joka tarjoaa mukavuutta suuremmallekin perheelle, tai käytännöllinen ja taloudellinen Peugeot Partner pakettiauto yrityskäyttöön.

Peugeot 408 tarjoaa näyttävän ja tilavan ajonautinnon kaupunkiajoon, kun taas Peugeot Rifter korostaa monikäyttöisyyttään tilavan sisätilan ja joustavien istuinratkaisujen ansiosta.

Jokainen malli on suunniteltu yhdistämään esteettinen muotoilu, innovatiiviset teknologiat ja ympäristötietoisuus, mikä tekee ihanteellisen valinnan modernille kuljettajalle, joka arvostaa laatua, mukavuutta ja suorituskykyä.

Miksi valita Savilahden Auto?

Valitessasi autokaupaksesi Savilahden Auton, saat enemmän kuin pelkän auton. Saat kokonaisvaltaisen palvelukokemuksen, jossa asiakastyytyväisyys ja laatu ovat etusijalla.

Meidän asiantunteva tiimimme on valmiina auttamaan sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi sopivan mallin.

Tarjoamme kattavat Peugeot-huoltopalvelut ja autorahoituspalvelut, jotka varmistavat, että autosi palvelee sinua parhaalla mahdollisella tavalla sekä nyt että tulevaisuudessa.

Koeaja Peugeot Savilahden Autossa

Kutsumme sinut tutustumaan lähemmin mallistoon ja koeajamaan valitsemasi mallin Savilahden Autossa. Olipa valintasi mikä tahansa, voit luottaa siihen, että saat parasta mahdollista palvelua ja tietoa meiltä. Me ymmärrämme, että jokainen asiakas ja heidän tarpeensa ovat ainutlaatuisia. Tarjoamme henkilökohtaista palvelua, joka auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan auton.