Suosikit

Merkitse itsellesi muistiin omat suosikkiautosi klikkaamalla ilmoituksen yhteydestä löytyvää tähteä. Omia suosikkejasi pääset kootusti tarkastelemaan tästä näkymästä.

Voit lähettää omien suosikkiautojesi tiedot sähköpostiisi tai palata helposti tarkastelemaan niitä tarkemmin.

Et ole vielä lisännyt yhtään suosikkia.

Jyväskylä

Jyväskylän Autotarvike
Aholaidantie 2
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 7.30-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 8.00-17.00

Jyväskylän Autotarvike
Sorastajantie 2
Huolto 7.45-16.15
Myynti 8-17, la 10-15
Varaosat 7.45-16.15

Mikkeli

Savilahden Auto
Kalustekuja 1
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 8.00-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 7.30-16.30

Savonlinna

Savilahden Auto
Mertajärventie 3
Huolto 8.00-16.00
Myynti 8.30-17
Varaosat 8.00-16.00

BYD mallisto

BYD mallisto on monipuolinen valikoima laadukkaita sähköautoja

BYD on laadukas sähköauto niin ulkoa kuin sisältä. Kaikki BYD-henkilöautomallit omaavat 6 vuoden / 150 000 km ajoneuvotakuun sekä 8 vuoden / 200 000 km ajoakustotakuun.

Autojen toimitusaika on nopea: ostopäätöksestä menee muutamasta viikosta pariin kuukauteen, kun pääset uuden autosi rattiin.

BYD arvostaa turvallisuutta. Siksi se varmistaa, että kaikki tarvittavat innovaatiot ovat käytettävissä parhaalla mahdollisella tavalla, jotta sen autoista saadaan tutkitusti ja todistetusti turvallisia.

Pitkän toimintamatkan tuoma mukavuus mahdollistaa miellyttävän ajon vuoden jokaisena päivänä, arkiajossa ja lomamatkoilla.

BYD Atto3

BYD Atto 3 on kompakti ja laadulla viimeistelty sähköinen katumaasturi.

Se on etuvetoinen SUV, jossa on koostaan huolimatta nerokkailla muotoiluratkaisuilla saatu runsaasti tilaa niin matkustajille kuin tavaroillekin.

Tässä on auto, jolla on vastaus kaikkeen: Näppärä auto kaupunkiajoon ja vakaa juhta maantieajoon.

Toimintamatka Atto 3:n kanssa on 420 kilometriä, ja se lataa optimaaliseen 30 %- 80 %:n varaukseen 29 minuutissa.

Kuulostaako BYD Atto3 kiinnostavalta? Lue lisää! 

BYD Han

BYD Han on nelivetoinen, sedan-mallinen henkilöauto. Sen palkittu muotoilu huipentuu sisätiloissa, joissa premium-tason ratkaisut luovat mahdollisuudet tasokkaaseen kulkemiseen.

BYD Han 4x4 on muiden BYD-sähköautojen tapaan vakiovarustettu laajalla valikoimalla ajoa helpottavilla sekä turvallisuutta lisäävillä ominaisuuksilla.

Myös tehoa ja suorituskykyä riittää: BYD HAN kiihtyy 0-100km/h 3,9 sekunnissa ja sen toimintamatka on 521 kilometriä yhdellä sähköauton latauksella.

Lue lisää BYD Hanin ominaisuuksista!

BYD Tang

BYD Tang on kattavasti varusteltu, tehokas ja tilava perheauto. Nelivetoisena sähkömaasturina se on valinta monipuoliseen käyttöön, niin arkeen kuin vapaa-aikaan.

Nelivetoinen BYD Tang on tilava perheauto: se on 7-paikkainen, ja se on saanutkin erityistä kiitosta myös takapenkin ja tavaratilan oivaltavasta ja käytännöllisestä tilankäytöstä.

BYD Tang toimintamatka on kaupungissa jopa 528 kilometriä. Se on oivallinen valinta sinulle, jonka autovalinnan täytyy kattaa niin näppärä kaupunkiajo, haastavat mökkitiet, paljon sisätilaa vaativat harrastukset kuin myös isonkin perheen turvallisuus liikenteessä.

Laajempi BYD Tang -esittely tästä!

BYD Seal

BYD Seal on suorituskykyinen, sedan-mallinen sähköauto. Se on yhdistelmä urheilullisuutta, voimaa ja tyyliä.

Panoraama-kattoluukku tuo ulkoilun sisälle autoon ja tekee sisätiloista miellyttävän valoisat ja avarat. Se tarjoaakin premium-luokan ajokokemuksen niin muotoilunsa, sisätilojensa kuin ajo-ominaisuuksiensakin puolesta.

BYD Seal kiihtyy 0-100km/h vain 3,8 sekunnissa. Sen yli 500 kilometrin toimintamatka sekä alle puolen tunnin lataus 30 %-80 %:n akun varaukseen mahdollistaa myös miellyttävästi pidemmät ajomatkat.

Kiinnostuitko? Lue BYD Seal -ominaisuuksista lisää tästä!

BYD Seal U

Byd Seal U on tehokas täyssähköauto tai vaihtoehtoisesti nelivetoinen hybrid, jonka suorituskykyinen teknologia takaa miellyttävän ajokokemuksen. 

Tämä sähköinen katumaasturi soveltuu erinomaisesti perheautoksi, sillä se yhdistää turvallisuuden, mukavuuden ja vastuullisen ajamisen.

Byd Seal U on varustettu kattavilla turvallisuusominaisuuksilla, joihin kuuluvat muun muassa adaptiivinen vakionopeudensäädin, 360 asteen peruutuskamera, katvealueen tunnistusjärjestelmä, kaukovaloavustin ja muuhun liikenteeseen mukautuvat ajovalot. 

Seal U täyssähköauton toimintamatka sähköllä on 500-674 km (WLTP) ja sen ajoakku latautuu pikalaturilla 30-80 % varaustasoon jopa vain 28 minuutissa.
Kiinnostaako BYD Seal U? Lue lisää ominaisuuksista!

BYD Dolphin

BYD Dolphin on kompakti, suorituskykyinen ja taloudellinen auto. Toimintamatka on 427 kilometriä yhdellä latauksella ja se lataa 30–80 % varaukseen vain 29 minuutissa.

Siksi tämä auto sopii myös perheautoksi vuoden jokaisena päivänä, arkena ja lomina.

BYD Dolphin Comfort ja BYD Dolphin Design ovat malliston kaksi versiota.

Dolphin Designissa auto on varustettu esimerkiksi panoraamalasikatolla, joka tekee matkustamosta avaran ja valoisan. Langaton puhelintelakka mahdollistaa puhelimen lataamisen kätevästi ilman johtoja.

Lue lisää BYD Dolphin -mallista täältä!

Tervetuloa BYD koeajoon!

Tervetuloa tutustumaan BYD-mallistoon Jyväskylän Autotarvikkeelle.

Myyjämme palvelevat sinua sekä Jyväskylän että Mikkelin toimipisteissämme.

Jyväskylän Autotarvikkeen Sorastajantien myymälässä

Jarno Hirvonen p. 0440180678 - [email protected]

Mikkelissä Savilahden Autossa Kalustekujalla, myös Savonlinnan alue

Juha-Matti Randelin p. 0407377799 [email protected]

Jani Kärkkäinen p. 0408203325 [email protected]

Meiltä myös ammattitaitoinen, laadukas ja huolellinen BYD huolto.