Suosikit

Merkitse itsellesi muistiin omat suosikkiautosi klikkaamalla ilmoituksen yhteydestä löytyvää tähteä. Omia suosikkejasi pääset kootusti tarkastelemaan tästä näkymästä.

Voit lähettää omien suosikkiautojesi tiedot sähköpostiisi tai palata helposti tarkastelemaan niitä tarkemmin.

Et ole vielä lisännyt yhtään suosikkia.

Jyväskylä

Jyväskylän Autotarvike
Aholaidantie 2
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 7.30-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 8.00-17.00

Jyväskylän Autotarvike
Sorastajantie 2
Huolto 7.45-16.15
Myynti 8-17, la 10-15
Varaosat 7.45-16.15

Mikkeli

Savilahden Auto
Kalustekuja 1
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 8.00-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 7.30-16.30

Savonlinna

Savilahden Auto
Mertajärventie 3
Huolto 8.00-16.00
Myynti 8.30-17
Varaosat 8.00-16.00

BYD Tang

Sähköauto BYD Tang – Tehokas nelivetomaasturi

BYD Tang on kattavasti varusteltu, tehokas ja tilava perheauto. Nelivetoisena sähkömaasturina se on valinta monipuoliseen käyttöön, niin arkeen kuin vapaa-aikaan.

Build Your Dreams. Unelmien rakentamisesta ja toteutuksesta ponnistaa myös BYD, jonka mallistosta löytyy sähköinen katumaasturi Tang.

Tämä auto on sinulle, jonka autovalinnan täytyy kattaa niin näppärä kaupunkiajo, haastavat mökkitiet, paljon sisätilaa vaativat harrastukset kuin myös isonkin perheen turvallisuus liikenteessä.

Nelivetoinen BYD Tang on tilava perheauto: se on 7-paikkainen, ja se on saanutkin erityistä kiitosta myös takapenkin oivaltavasta ja käytännöllisestä tilankäytöstä.

BYD Tang on premium-luokan auto

Tämän auton ratissa tuntee laadun ja korkean tason jokaisessa hetkessä.

BYD Tang hinta ja ominaisuudet

 • Moottorin teho 380 kW (509 hv)
 • Nelivetoinen, 4x4
 • Toimintamatka 400-528 km (WLTP yhdistetty/kaupunki)
 • Kiihtyvyys 0-100 km/h 4,6 sekunnissa
 • Energiankulutus 21,6 kWh / 100 km
 • BYD Tang tavaratilan tilavuus riippuu istuinten sijoittelusta ja määrästä. Tavaratilan koko on muunneltavissa 235 litrasta aina 1 655 litraan.
 • Huippunopeus 180 km/h
 • Jarrutusenergian talteenotto
 • Byd Seal hinta alkaen 73 990 € (vapaa autoetu 990 €/kk, käyttöetu 915 €/kk)
  • Nyt saatavana myös BYD Tang Black Edition 69 990 € tyylikkäillä mustilla 22" vanteilla ja metallivärillä. Etusi nyt 4000 €.

Auton digitaalisen mittariston näyttö on selkeä, ja sen saa halutessaan käännettyä myös pystyasentoon.

Auton sisäosat ovat ylellistä ja laadukasta materiaalia. Myös yksityiskohdat on huomioitu: kojelautapaneelin saa kuultamaan haluttua väriä.

BYD Tang on täyttä ajomukavuutta jokaiselle matkustajalle. Kolmas penkkirivi asettuu väljästi ja mahdollistaa matkustusmukavuuden myös kolmannelle istuinriville.

Auton jousitus sietää hyvin epätasaista tietä ja vankka ohjaus pitää tuntuman tiehen myös haastavissa olosuhteissa. Tang kiihtyy nollasta sataan noin 4,6 sekunnissa, se on siis myös liikennevaloissa tai ohitustilanteissa sähäkkä ja nopea.

BYD Tang on turvallisuuden tekijä

Turvallisuus on auton tärkein ominaisuus. Siksi tämä kiinalainen sähköautovalmistaja BYD on panostanut johdonmukaisesti innovaatioihin ja investointeihin. Näin se varmistaa automallin edelläkävijyyden ja kilpailukyvyn myös turvallisuuden näkökulmasta.

Sähköinen katumaasturi BYD Tang 4x4 SUV on suunniteltu ja tehty turvallisuus etusijalla. Se onkin varustettu uuden sukupolven kuljettajaa avustavilla turvallisuusjärjestelmillä. Näitä ovat esimerkiksi:

Peruutuskamera. 360 asteen peruutuskamera mahdollistaa turvallisen peruutuksen myös vilkasliikenteisillä pysäköintipaikoilla tai tien varressa.

Ulkotutkat. BYD Tang on varustettu 11 erilaisella ulkotutkalla, jotka varmistavat kuljettajan siitä, että myös yllättävät muun liikenteen aiheuttamat tilanteet tulee huomioiduksi.

Automaattiset ADAS-järjestelmät. Tämä järjestelmä toimii itsenäisesti, avustaen kuljettajaa auton turvallisuuteen ja mukavuuteen liittyvillä toiminnoilla kuten peräänajovaroittimella.

Akun pidempi toimintamatka ja elinkaari

BYD on akkuteknologiassa edelläkävijä ja siksi myös haluttu yhteistyökumppani. BYDin Blade-akut on testatusti yksi maailman turvallisimmista akuista.

BYDin litiumrautafosfaattiakkutekniikan ansiosta ns. Blabe-akku on parempi lämmönhallinnaltaan kylmässä ilmanalassa, mikä suomalaisissa sääolosuhteissa on tervetullut ominaisuus.

Lisäksi materiaali on kevyempi, ja siinä on pidempi käyttöikä kuin tavallisissa akuissa. Näin energiaa kuluttava massa on saatu autossa pienemmäksi. Siksi Tang on myös ekologinen ja ympäristöystävällinen valinta.

BYD-auton akuilla on pitkä ajotakuu: 8 vuotta tai 200 000 km.

Autoilla takuu on 6 vuotta tai 150 000 km. Kysy lisää myyjiltämme!

Tutustu myös BYD Atto 3, joka on etuvetoinen sähkökatumaasturi ja BYD Han, joka puolestaan on nelivetoinen, tehokas henkilöauto. Kysy myös BYD Dolphin ja BYD Seal -malleja koeajoon!

Byd Tang koeajoon: Jyväskylän Autotarvike on BYD-jälleenmyyjä

BYD:n sähköautojen toimitusaika on nopea: ostopäätöksestä menee muutamasta viikosta pariin kuukauteen, kun pääset uuden autosi rattiin.

Tervetuloa tutustumaan ja koeajamaan BYD Tang Jyväskylän Autotarvikkeelle!

Olemme myös valtuutettu BYD huolto.

Myyjämme palvelevat sinua sekä Jyväskylän että Mikkelin toimipisteissämme.

Jyväskylän Autotarvikkeen Sorastajantien myymälässä

Jarno Hirvonen p. 0440180678 - [email protected]

Mikkelissä Savilahden Autossa Kalustekujalla, myös Savonlinnan alue

Juha-Matti Randelin p. 0407377799 [email protected]

Jani Kärkkäinen p. 0408203325 [email protected]