Suosikit

Merkitse itsellesi muistiin omat suosikkiautosi klikkaamalla ilmoituksen yhteydestä löytyvää tähteä. Omia suosikkejasi pääset kootusti tarkastelemaan tästä näkymästä.

Voit lähettää omien suosikkiautojesi tiedot sähköpostiisi tai palata helposti tarkastelemaan niitä tarkemmin.

Et ole vielä lisännyt yhtään suosikkia.

Jyväskylä

Jyväskylän Autotarvike
Aholaidantie 2
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 7.30-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 8.00-17.00

Jyväskylän Autotarvike
Sorastajantie 2
Huolto 7.45-16.15
Myynti 8-17, la 10-15
Varaosat 7.45-16.15

Mikkeli

Savilahden Auto
Kalustekuja 1
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 8.00-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 7.30-16.30

Savonlinna

Savilahden Auto
Mertajärventie 3
Huolto 8.00-16.00
Myynti 8.30-17
Varaosat 8.00-16.00

Citroën C3

Citroën C3 on yhdistelmä mukavuutta ja tyyliä

Citroën C3 on auto, joka määrittelee uudelleen vaivattoman ajokokemuksen.

Citroën C3 erottuu joukosta ainutlaatuisella muotoilullaan ja se tarjoaa myös poikkeuksellista mukavuutta ja viimeisintä teknologiaa.

Ota yhteyttä ja varaa koeajo jo tänään ja koe, kuinka Citroën C3 voi muuttaa näkemyksesi autosta.

Citroën edustaa uusinta teknologiaa ja turvallisuutta

Citroën C3 ei ole ainoastaan mukava ja tyylikäs, vaan se on myös kätevä ja moderni.

Sen älykäs ohjausjärjestelmä ja kosketusnäyttö tarjoavat saumattoman yhteyden älypuhelimeesi Apple CarPlay ja Android Auto -yhteensopivuuden kautta.

Lisäksi laaja valikoima turvallisuusominaisuuksia kuten hätäjarrutusjärjestelmä, kaistavahti ja pysäköintitutka varmistavat, että turvaat niin itsesi, matkustajien kuin muiden tiellä liikkujien turvallisuuden parhaalla mahdollisella tavalla.

Citroën ë-C3 on eurooppalainen täyssähköauto

Citroën ë-C3 on luokkansa mukavin sähköauto. Se tarjoaa rahalle täyden vastineen: helpon sähköisen käyttökokemuksen yhdistäminen erittäin kattavaan varustelutasoon luo autoiluun eurooppalaista eleganssia niin kaupunkiajoon kuin maantielle.

 

Citroën ë-C3 toimintamatka on 324 km (WLTP). Pikalataus lataa akut 80% jopa 26 minuutissa.

 

Varustelutaso tässä autossa yltää korkealle: MAX-varustelutaso tarjoaa maksimaalisen mukavuuden, tyylin ja liitettävyyden, ë-C3 YOU puolestaan mahdollistaa sähköauton kaikkien saataville, mukavuudesta ja muotoilusta tinkimättä.

Citroën C3 on tunnettu mukavuudestaan

Citroën on aina ollut tunnettu mukavuudestaan, ja C3 jatkaa tätä perinnettä.

Mukavat ja istumista tukevat Advanced Comfort -istuimet yhdessä hiljaisen ohjaamon kanssa tekevät Citroën C3-mallista täydellisen kumppanin niin kaupungin vilinässä kuin maanteillä.

Citroën C3:n muotoilu on suunniteltu erottumaan. Sen rohkea ilme, värikkäät yksityiskohdat ja sivusuojat eivät ainoastaan näytä hyvältä vaan suojaavat myös autoa arjen kolhuilta.

Voit rakentaa oman autosi ja laaja väripaletti antavat sinulle vapauden luoda auto, joka heijastaa omaa persoonallisuuttasi.

Ainutlaatuinen muotoilu

Citroën C3 tarjoaa niin maalla kuin kaupungissakin mukavuuden, tyylin ja teknologian samassa paketissa. Auton ainutlaatuinen muotoilu ja henkilökohtaiset säätömahdollisuudet tekevät siitä enemmän kuin vain auton.

Mukavuus, turvallisuus ja ympäristöystävällisyys ovat Citroën C3:n peruspilareita. Ne tekevät siitä ihanteellisen valinnan nykyaikaiselle kuljettajalle, joka arvostaa laatua ja suorituskykyä.

Tule tutustumaan ja koeajamaan Citroën

Tutustu valikoimaamme Mikkelissä Savilahden Autossa ja koe Citroën C3:n ainutlaatuisuus itse. Siksi meidän asiantuntevat myyjämme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa auton ostoon liittyvissä asioissa.

Olet tervetullut myymäläämme Mikkeliin Citroën koeajolle ja keskustelemaan asiantuntevien myyjiemme kanssa. Katso tarkemmat yhteystietomme ja aukioloaikamme täältä.

Tarjoamme kattavat Citroen huolto- ja autorahoituspalvelut, jotka varmistavat, että autosi pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa ja että auton hankinta on sinulle taloudellisesti kestävä.