Suosikit

Merkitse itsellesi muistiin omat suosikkiautosi klikkaamalla ilmoituksen yhteydestä löytyvää tähteä. Omia suosikkejasi pääset kootusti tarkastelemaan tästä näkymästä.

Voit lähettää omien suosikkiautojesi tiedot sähköpostiisi tai palata helposti tarkastelemaan niitä tarkemmin.

Et ole vielä lisännyt yhtään suosikkia.

Jyväskylä

Jyväskylän Autotarvike
Aholaidantie 2
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 7.30-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 8.00-17.00

Jyväskylän Autotarvike
Sorastajantie 2
Huolto 7.45-16.15
Myynti 8-17, la 10-15
Varaosat 7.45-16.15

Mikkeli

Savilahden Auto
Kalustekuja 1
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 8.00-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 7.30-16.30

Savonlinna

Savilahden Auto
Mertajärventie 3
Huolto 8.00-16.00
Myynti 8.30-17
Varaosat 8.00-16.00

Citroën C4

Koeaja uusi Citroën C4 ja sen sähköinen sisar ë-C4

Uuden Citroën C4:n ja sen sähköautoversio ë-C4:n tuoma uudistus kompaktien sedan-mallisten autojen kategoriaan on huomattava.

Tämä monipuolinen mallisto tarjoaa sinulle mahdollisuuden valita juuri sinun tarpeisiisi sopiva käyttövoiman, kun mukana on bensiinimoottorin ohella myös täyssähköinen versio, joka tukee modernia ja ympäristötietoista autoilua.

Koeaja Citroën Savilahden Autossa Mikkelissä, ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua kaikissa auton ostoon liittyvissä asioissa!

Miksi hankkia Citroën?

Uusi Citroën C4 ja ë-C4 edustavat modernia autoilua parhaimmillaan, tarjoten yhdistelmän mukavuutta, suorituskykyä ja ympäristötietoisuutta.

Niiden ainutlaatuinen design, edistyksellinen teknologia ja laajat mahdollisuudet muuntaa autoa tarpeiden mukaan tekevät niistä erinomaisen valinnan nykyaikaisille autoilijoille, jotka arvostavat sekä tyyliä että toiminnallisuutta.

Tämä auto on saatavilla bensa-, diesel- tai sähkömoottorilla.

Sähköauto Citroën ë-C4

Uusi ë-C4 täyssähköauto tuo sähköllä ajamisen mukavuuden, kuten hiljaisuuden ja tasaisuuden, tehden jokaisesta ajomatkalta nautinnollisen​​​​.

Toimintamatka on jopa 350 km aina yli 400 kilometriin, riippuen esimerkiksi ajo-olosuhteista. Lataus tapahtuu 80% jopa 30 minuutissa, joten lataus tapahtuu nopean kahvitauon aikana.

Sähköakkujen takuu on 8 vuotta tai 160 000 km.

Ainutlaatuinen ja mukava design

Citroën C4 erottuu joukosta elegantilla ja energisellä muotoilullaan, yhdistäen hatchbackin parhaat puolet SUV-mallien tilavuuteen ja mukavuuteen.

Uusi C4 ja ë-C4 on suunniteltu tarjoamaan erinomainen ajokokemus, joka yhdistää mukavuuden, tilavuuden ja modernin teknologian saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Auton sisätiloissa matkustajat voivat nauttia Advanced Comfort -mukavuusistuimista, suuresta kattoikkunasta sekä uudistetusta äänieristyksestä, joka tekee matkanteosta hiljaisen ja rauhallisen​​.

Teknologia ja turvallisuus

C4 ja ë-C4 on varustettu laajalla valikoimalla ajoavustimia ja turvallisuusominaisuuksia, mukaan lukien jopa 20 erilaista ajoavustusjärjestelmää, joka helpottaa auton käsittelyä myös haasteellisissa ajo-olosuhteissa.

Tämä tekee ajamisesta turvallisempaa ja nautinnollisempaa, tarjoten samalla modernia käytettävyyttä kuten kehyksettömän digitaalisen mittariston ja laajan 10 tuuman kosketusnäytön, josta ohjataan auton toimintoja.

Mukautettavuus ja persoonallisuus

Citroën C4 tarjoaa laajat mahdollisuudet henkilökohtaiseen mukauttamiseen, ulkoisesta designista sisätilojen tunnelmaan.

Voit valita 31 erilaisesta ulkoväristä, useista väripaketeista ja sisätilojen tunnelmista, joilla luot autoosi täysin yksilöllisen ilmeen.

Uusi Citroën ë-C4 täyssähköauto tarjoaa lisäksi ainutlaatuisia sähköautoilun etuja, kuten nopean latauksen ja päästöttömän ajon. Näin maksimoit käyttäjäkokemuksen nykyaikaisessa liikkumisessa​​​​.

Tule tutustumaan ja koeaja Citroën

Tutustu valikoimaamme Mikkelissä Savilahden Autossa koeajo Citroën, joka ei ainoastaan täytä, vaan ylittää odotuksesi.

Olet tervetullut myymäläämme Mikkeliin Citroën koeajolle ja keskustelemaan asiantuntevien myyjiemme kanssa. Katso tarkemmat yhteystietomme ja aukioloaikamme täältä.