Suosikit

Merkitse itsellesi muistiin omat suosikkiautosi klikkaamalla ilmoituksen yhteydestä löytyvää tähteä. Omia suosikkejasi pääset kootusti tarkastelemaan tästä näkymästä.

Voit lähettää omien suosikkiautojesi tiedot sähköpostiisi tai palata helposti tarkastelemaan niitä tarkemmin.

Et ole vielä lisännyt yhtään suosikkia.

Jyväskylä

Jyväskylän Autotarvike
Aholaidantie 2
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 7.30-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 8.00-17.00

Jyväskylän Autotarvike
Sorastajantie 2
Huolto 7.45-16.15
Myynti 8-17, la 10-15
Varaosat 7.45-16.15

Mikkeli

Savilahden Auto
Kalustekuja 1
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 8.00-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 7.30-16.30

Savonlinna

Savilahden Auto
Mertajärventie 3
Huolto 8.00-16.00
Myynti 8.30-17
Varaosat 8.00-16.00

Citroën C5

Citroën C5 yhdistää eleganssin ja teknologian

Citroën C5 Aircross on uuden ajan autoilun mestariteos, joka yhdistää sedanin eleganttiuden, farmarimallin käytännöllisyyden ja SUV:n eli katumaasturin monikäyttöisyyden.

Kun etsit rentouttavaa ajamista, huippuluokan teknologiaa ja tyylikästä muotoilua Citroën C5 X ja Citroën C5 Plug-in Hybrid tarjoavat kaksi hyvää vaihtoehtoa lataushybridinä että bensiiniversiona.

Tule Savilahden Autoon Mikkeliin ja koeaja Citroën!

Citroën C5 X on innovatiivinen auto

Citroen C5 X tarjoaa kuljettajille valinnanvaraa ja monipuolisuutta. Saatavilla sekä c5 x Plug-in Hybrid eli lataushybridinä että bensiinimoottorilla. Suunnittelussa korostuu Citroënin perinteinen mukavuus, joka ilmenee erityisesti sen Advanced Comfort -istuimissa ja innovatiivisessa jousituksessa, jotka takaavat pehmeän ja miellyttävän matkan kaikille matkustajille.

Citroën C5 X:n sisätilat ovat tilavat ja hyvin varustellut, ja käyttömukavuutta lisäävät teknologiset ominaisuudet, kuten suuri kosketusnäyttö ja älypuhelimen langaton latausjärjestelmä.

Lataushybridimalli tarjoaa yli 50 km wltp toimintamatkan täyssähköllä, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon ympäristötietoisille kuljettajille ​​​​.

Tutustu tarkemmin Citroën C5 X:n ominaisuuksiin koeajamalla auto!

Citroën C5 Plug-in Hybrid on monikäyttöinen katumaasturi

Citroen C5 Plug-in Hybrid erottuu mukavuudellaan, tilavuudellaan ja edistyneellä teknologiallaan.

Se on suunniteltu noudattamaan Citroënin "mukavuus ensin" -filosofiaa ja se keskittyykin juuri matkustajien viihtyvyyteen. Mallisto tarjoaa erilaisia voimanlähteitä: bensiinimoottorin ja ladattavan hybridiversion, jotka vastaavat monipuolisesti eri käyttäjien tarpeita​​.

C5 Plug-in Hybrid on suunniteltu selviytymään erilaisista maastoista kohtuullisen suureen maavaransa ansiosta.

Turvallisuus on C5 Plug-in Hybridin yksi vahvuuksista. Varusteluun kuuluvat muun muassa kuusi turvatyynyä, kuolleen kulman valvontajärjestelmä, ESP ja ABS. Malli on saanut Euro NCAP -törmäystesteissä kiitettävät tulokset​​.

Citroen on ulkoa moderni ja sisältä mukava

Sisätilojen osalta C5 tarjoaa premium-tason viihtyisyyttä ja suunnittelua. Laadukkaat materiaalit ja tilava matkustamo tarjoaa runsaasti tilaa ja mukavuutta sekä etu- että takamatkustajille.

Käytännöllisyyttä on myös ajateltu tarjoamalla runsaasti säilytystilaa ja monipuolisen tavaratilan, jonka voi mukauttaa tarpeiden mukaan​​.

Citroën C5 edustaa Citroënin sitoutumista mukavuuteen, turvallisuuteen ja monikäyttöisyyteen. Se on houkutteleva vaihtoehto niille, jotka arvostavat rentoa ja turvallista ajokokemusta.

Miksi valita Citroën Savilahden Autosta?

Savilahden Auto Mikkelissä tarjoaa sinulle mahdollisuuden koeajaa Citroënin monipuolinen valikoima. Katso tarkemmat yhteystietomme ja aukioloaikamme täältä.

Tarjoamme kattavat Citroen huolto- ja autorahoituspalvelut, jotka varmistavat, että autosi pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa ja että auton hankinta on sinulle taloudellisesti kestävä.