Suosikit

Merkitse itsellesi muistiin omat suosikkiautosi klikkaamalla ilmoituksen yhteydestä löytyvää tähteä. Omia suosikkejasi pääset kootusti tarkastelemaan tästä näkymästä.

Voit lähettää omien suosikkiautojesi tiedot sähköpostiisi tai palata helposti tarkastelemaan niitä tarkemmin.

Et ole vielä lisännyt yhtään suosikkia.

Jyväskylä

Jyväskylän Autotarvike
Aholaidantie 2
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 7.30-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 8.00-17.00

Jyväskylän Autotarvike
Sorastajantie 2
Huolto 7.45-16.15
Myynti 8-17, la 10-15
Varaosat 7.45-16.15

Mikkeli

Savilahden Auto
Kalustekuja 1
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 8.00-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 7.30-16.30

Savonlinna

Savilahden Auto
Mertajärventie 3
Huolto 8.00-16.00
Myynti 8.30-17
Varaosat 8.00-16.00

Citroën ë-Berlingo

Citroën ë-Berlingo on sähköinen tila-auto

Muunneltavuuden mestariteos. Näin kuvataan Citroënin uutta sähköistä tila-autoa. Berlingolla on pitkä historia jo vuodesta 1996, jonka aikana tilojen muunneltavuus, käyttömukavuus ja teknologia on hiottu huippuunsa.

Citroën e-Berlingon sähkömoottori tarjoaa miellyttävän ajokokemuksen, ilman vaihteiston tuomaa nykivyyttä. Lataaminen kestää nopeimmillaan vain 30 minuuttia. Sähköauto Berlingon toimintamatka on 280 km (WLTP). Sähköauton toimintamatkaan vaikuttavat ajonopeus, ulkolämpötila, ajotyyli ja kuormaus. Ajoakun takuu on 8 vuotta tai 160 000 km.

Lataa puhelimeesi MyCitroën-sovellus, ja Berlingo tarjoaa sinulle parastaan sillä olet aina ajan tasalla. Kätesi ulottuvilla on kaikki autoosi ja sen huoltoon liittyvät tiedot. Auton käyttöohjekirja, sähköauton lataustilanne, jäljellä oleva akun lataus sekä tomintamatka löytyvät sovelluksesta. Kuten myös voit ohjelmoida latauksen alkamisajan tai käynnistää talvella etälämmityksen tai kesällä jäähdytyksen. Näin autosi on aina miellyttävä ensi metreistä alkaen.

Löydä Citroën e-Berlingo Savilahden Autosta

Savilahden Auto Mikkelissä tarjoaa laajan valikoiman Citroën-malleja, jotka on suunniteltu täyttämään erilaiset liikkumistarpeet, alkaen kompakteista kaupunkiautoista aina tilaviin perheautoihin ja tehokkaisiin hyötyajoneuvoihin.

Citroën-mallisto sisältää innovatiivisia ratkaisuja, jotka yhdistävät mukavuuden, turvallisuuden ja suorituskyvyn, tarjoten samalla ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja moderniin liikkumiseen.

Asiantunteva Citroën huolto ja korjaus

Valitsemalla Citroënin Savilahden Autosta saat enemmän kuin vain auton. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut, jotka varmistavat, että uusi Citroënisi pysyy aina huippukunnossa.

Laadukkaat varaosapalvelut että autosi pysyy optimaalisessa kunnossa ja turvallisuus sekä suorituskyky ovat aina huippuluokkaa.

Autorahoitus kätevästi meiltä

Joustavat rahoitusvaihtoehdot tekevät unelmiesi auton hankkimisesta helpompaa kuin koskaan. Rahoitusvaihtoehdot on suunniteltu tarjoamaan joustavuutta auton hankintaan, helpottaen uuden tai käytetyn Citroën-auton ostamista.

Keskustele myyntitiimimme kanssa löytääksesi parhaan ratkaisun budjettiisi tai tutustu MyDiiliin lisää täältä.

Tule tutustumaan ja koeajamaan Citroën

Tutustu valikoimaamme Mikkelissä Savilahden Autossa ja löydä Citroën, joka ei ainoastaan täytä, vaan ylittää odotuksesi.

Olet tervetullut myymäläämme Mikkeliin Citroën koeajolle ja keskustelemaan asiantuntevien myyjiemme kanssa. Katso tarkemmat yhteystietomme ja aukioloaikamme täältä.

Olipa valintasi mikä tahansa Citroënin malli, voit luottaa siihen, että saat parasta mahdollista palvelua ja tukea meiltä.