Suosikit

Merkitse itsellesi muistiin omat suosikkiautosi klikkaamalla ilmoituksen yhteydestä löytyvää tähteä. Omia suosikkejasi pääset kootusti tarkastelemaan tästä näkymästä.

Voit lähettää omien suosikkiautojesi tiedot sähköpostiisi tai palata helposti tarkastelemaan niitä tarkemmin.

Et ole vielä lisännyt yhtään suosikkia.

Jyväskylä

Jyväskylän Autotarvike
Aholaidantie 2
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 7.30-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 8.00-17.00

Jyväskylän Autotarvike
Sorastajantie 2
Huolto 7.45-16.15
Myynti 8-17, la 10-15
Varaosat 7.45-16.15

Mikkeli

Savilahden Auto
Kalustekuja 1
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 8.00-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 7.30-16.30

Savonlinna

Savilahden Auto
Mertajärventie 3
Huolto 8.00-16.00
Myynti 8.30-17
Varaosat 8.00-16.00

Opel Combo

Opel Combo on monipuolinen ja tehokas auto

Opel Combo on muuttanut käsityksen siitä, mitä paketti- ja perheautoilta voidaan odottaa. Yhdistämällä tilavuuden, monikäyttöisyyden ja taloudellisuuden jopa 7-paikkainen Combo-sarja tarjoaa optimaalisia ratkaisuja sekä yrityksille että perheille.

Opel Combo on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisten autoilijoiden ja ammattilaisten tarpeisiin. Sen eri versiot, Combo-e Life, Combo Cargo ja Combo-e Cargo tarjoavat ratkaisun jokaiseen tarpeeseen yhdistämällä mukavuuden, tilavuuden ja taloudellisuuden.

Jopa 7 matkustajaa: Opel Combo-e Life on suurperheiden suosikki

Seitsemälle hengelle soveltuva Opel Combo Life on suunniteltu erityisesti niille, jotka arvostavat tilavuutta, mukavuutta ja turvallisuutta.

Auton sähköinen voimanlähde ei ainoastaan takaa hiljaista ja miellyttävää ajokokemusta, vaan myös vähentää käyttökustannuksia.

Tämä malli on täydellinen valinta perheille tai ryhmille. Sen tilava sisätila ja monipuoliset säilytysratkaisut tekevät perheen jokapäiväisestä elämästä sujuvampaa.

Opel Combo Cargo – Ammattilaisen luottokumppani

Opel Combo Cargo on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Sen laaja tavaratila, modulaarinen sisustus ja monipuoliset säilytysratkaisut tekevät siitä ihanteellisen valinnan esimerkiksi kuljetus- ja toimituspalveluita tarjoaville yrityksille.

Combo Cargon edistyneet kuljettajan avustusjärjestelmät ja kestävä rakenne takaavat, että se on ammattilaisen luottovalinta.

Sähköinen Opel Combo-e Cargo

Combo-e Cargo tuo sähköisen käyttövoiman yrityskäyttöön. Tämä malli yhdistää Combo Cargon käytännöllisyyden ja monipuolisuuden sähköauton ympäristöystävällisyyteen ja taloudellisuuteen. Se on todiste siitä, että ympäristötietoisuus ja korkea suorituskyky voivat kulkea käsi kädessä.

Opel Combon 275 km toimintamatka yhdellä latauksella ja nopea latausaika takaavat, että yritykset voivat palvella asiakkaitaan tehokkaasti ja samalla ekologisesti. Combo-e Cargo on optimaalinen valinta yrityksille, jotka haluavat pienentää hiilijalanjälkeään ilman toiminnallisia kompromisseja.

Miksi valita Opel Combo?

Tämä malli on suunniteltu tarjoamaan ratkaisuja moderniin elämään ja liiketoimintaan. Se tarjoaa luotettavuuden, turvallisuuden ja monikäyttöisyyden niin suurperheelle kuin yritystason tarpeisiin. Ja juuri monipuolisuutta nykypäivän kuljettajat ja yritykset arvostavat.

Lisäksi Combo-sarjan sähköiset mallit tarjoavat kestävän ja kustannustehokkaan vaihtoehdon, joka tukee sekä ympäristöä että taloudellisia tavoitteita.

Opel koeajo Savilahden Autossa

Tämän auton valitseminen tarkoittaa investointia autoon, joka on suunniteltu kestämään ja tarjoamaan iloa ajamiseen vuosiksi eteenpäin.

Olet tervetullut myymäläämme Mikkeliin Opel koeajolle ja keskustelemaan asiantuntevien myyjiemme kanssa. Katso tarkemmat yhteystietomme ja aukioloaikamme täältä.

Tarjoamme kattavat Opel huolto- ja autorahoituspalvelut, jotka varmistavat, että autosi pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa ja että auton hankinta on sinulle taloudellisesti kestävä.