Suosikit

Merkitse itsellesi muistiin omat suosikkiautosi klikkaamalla ilmoituksen yhteydestä löytyvää tähteä. Omia suosikkejasi pääset kootusti tarkastelemaan tästä näkymästä.

Voit lähettää omien suosikkiautojesi tiedot sähköpostiisi tai palata helposti tarkastelemaan niitä tarkemmin.

Et ole vielä lisännyt yhtään suosikkia.

Jyväskylä

Jyväskylän Autotarvike
Aholaidantie 2
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 7.30-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 8.00-17.00

Jyväskylän Autotarvike
Sorastajantie 2
Huolto 7.45-16.15
Myynti 8-17, la 10-15
Varaosat 7.45-16.15

Mikkeli

Savilahden Auto
Kalustekuja 1
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 8.00-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 7.30-16.30

Savonlinna

Savilahden Auto
Mertajärventie 3
Huolto 8.00-16.00
Myynti 8.30-17
Varaosat 8.00-16.00

Opel Corsa

Opel Corsa on näppärä kaupunkiauto

Tervetuloa kokemaan uuden aikakauden saksalainen laatuauto Opel Corsa, joka yhdistää viimeisimmän teknologian, modernin suunnittelun ja hyvän ajomukavuuden.

Olipa valintasi perinteinen polttomoottoriversio tai toiminnallinen sähköauto, Opel tarjoaa ratkaisun ja me Savilahden Autossa täyden palvelun kaikissa auton ostoon tai huoltoon liittyvissä kysymyksissäsi.

Opel Corsa – Ikoninen muotoilu ja vaivaton ajettavuus

Opel Corsa on yksi markkinoiden tunnetuimmista ja arvostetuimmista pienistä autoista, ja se jatkaa nyt ikonisen muotoilunsa ja vaivattoman ajettavuutensa perintöä.

Uudistettu Corsa on nykyaikaisempi, turvallisempi ja mukavampi kuin koskaan. Sen kevyt rakenne ja tehokkaat moottorit takaavat erinomaisen suorituskyvyn ja taloudellisuuden, tekipä matkaa sitten kaupungin tiiviissä sykkeessä tai avoimilla moottoriteillä.

Corsa-e – Pieni sähköauto suurella sydämellä

Täyssähköinen Corsa-e muuttaa käsityksiä siitä, mitä pieneltä sähköautolta voi odottaa. Sen huippumoderni sähkömoottori ja pitkä toimintamatka tarjoavat vaikuttavan yhdistelmän tehokkuutta ja käytännöllisyyttä.

Corsa-e on suunniteltu erityisesti kaupunkiympäristöön, missä sen ketterät mitat, nollapäästöt ja hiljainen käyntiääni loistavat. Tämä auto on ihanteellinen valinta ympäristötietoisille ja taloudellisille kuljettajille, jotka haluavat vähentää hiilijalanjälkeään mutta eivät tinkiä ajamisen ilosta.

Opel Corsa hybrid

Hybridiautossa polttomoottori toimii yhteistyössä sähkömoottorin kanssa ja optimoi suorituskykyä ja polttoaineen kulutusta. Liikkeelle lähtö ja alhaiset ajonopeudet tapahtuvat aina sähköllä, lisäksi voimakkaissa kiihdytyksissä sähkömoottori antaa lisätehoa.

Taloudellinen Corsa Hybrid tarjoaa pienemmän kulutuksen ja alhaisemmat päästöt ja jopa 50 % sähköajoa. Autosta saakin parhaat edut irti kaupunkiajossa, jolloin polttoaineen kulutus on vain 4,0 l/100 km.

Lisäksi hybridiautolla ajaminen on helppoa ja vaivatonta, sillä autoa ei tarvitse ladata – auto lataa itse itseään ottamalla talteen hidastuksesta syntyvää liike-energiaa.

Miksi valita auto Savilahden Autosta?

Valitsemalla Opel Mikkeli Savilahden Autosta saat paitsi pääsyn laajaan ja monipuoliseen mallistoon, myös kokonaisvaltaisen palvelukokemuksen.

Me Savilahden Autossa olemme sitoutuneet tarjoamaan ensiluokkaista palvelua sekä ennen että jälkeen auton oston. Näin varmistamme, että autosi palvelee sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Kattava Opel-huolto

Tarjoamme kattavat ja laadukkaat Opel-huoltopalvelut, jotka varmistavat, että autosi pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Auto rahoituksella

Tarjoamme myös joustavia autorahoitusvaihtoehtoja, jotka auttavat sinua löytämään taloudellisesti kestävän tavan hankkia uusi auto. Kysy räätälöidyistä autorahoitusratkaisuista lisää myyjiltämme!

Koeaja Opel Savilahden Autossa

Tämän auton valitseminen tarkoittaa investointia autoon, joka on suunniteltu kestämään ja tarjoamaan iloa ajamiseen vuosiksi eteenpäin.

Olet tervetullut myymäläämme auton koeajolle ja keskustelemaan asiantuntevien myyjiemme kanssa. Olipa valintasi mikä tahansa malli, voit luottaa siihen, että saat parasta mahdollista palvelua ja tukea meiltä.

Yhteystietomme ja aukioloaikamme löydät täältä.