Suosikit

Merkitse itsellesi muistiin omat suosikkiautosi klikkaamalla ilmoituksen yhteydestä löytyvää tähteä. Omia suosikkejasi pääset kootusti tarkastelemaan tästä näkymästä.

Voit lähettää omien suosikkiautojesi tiedot sähköpostiisi tai palata helposti tarkastelemaan niitä tarkemmin.

Et ole vielä lisännyt yhtään suosikkia.

Jyväskylä

Jyväskylän Autotarvike
Aholaidantie 2
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 7.30-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 8.00-17.00

Jyväskylän Autotarvike
Sorastajantie 2
Huolto 7.45-16.15
Myynti 8-17, la 10-15
Varaosat 7.45-16.15

Mikkeli

Savilahden Auto
Kalustekuja 1
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 8.00-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 7.30-16.30

Savonlinna

Savilahden Auto
Mertajärventie 3
Huolto 8.00-16.00
Myynti 8.30-17
Varaosat 8.00-16.00

Opel Mokka

Koeaja uusi urheilullinen Opel Mokka

Tervetuloa kokemaan uuden aikakauden ajoneuvot - Opel Mokka. Näissä kahdessa mallissa yhdistyy viimeisin teknologia, kestävä suunnittelu ja ennen kokematon ajomukavuus.

Olipa valintasi perinteinen polttomoottoriversio tai miellyttävä sähköauto, Opel tarjoaa ratkaisun, joka vastaa nykypäivän autoilijan tarpeisiin.

Miksi valita Opel Mokka?

Valitsemalla Opel Mokkan, saat enemmän kuin vain auton – saat kumppanin, joka on suunniteltu vastaamaan moderneihin vaatimuksiin ja elämäntyyleihin.

Opel tarjoaa huippuluokan teknologian, turvallisuuden ja mukavuuden yhdistettynä ympäristötietoiseen suunnitteluun. Se tekee tästä autosta täydellisen valinnan niin kaupunkiajoon kuin maantielle.

Teknologia ja turvallisuus. Opel Mokka on varustettu uusimmilla innovaatioilla, jotka tekevät ajamisesta turvallisempaa ja nautinnollisempaa.

Esimerkiksi adaptiivinen vakionopeudensäädin, kaistavahti ja automaattinen hätäjarrutus ovat vain joitakin esimerkkejä teknologioista, jotka suojelevat sinua ja matkustajia.

Opel Mokka – Rohkeaa muotoilua ja edistyksellistä teknologiaa

Opel Mokka on uudelleenmääritelty alusta alkaen tarjoamaan ainutlaatuisen yhdistelmän rohkeaa muotoilua ja huipputason teknologiaa. Sen katu-uskottava ulkonäkö, yhdistettynä älykkäisiin tukiominaisuuksiin ajon aikana tekee siitä todellisen katseenvangitsijan.

Mokka on suunniteltu rohkeille kuljettajille jotka arvostavat sekä tyyliä että suorituskykyä.

Auto on saatavilla bensiinimoottorilla, dieselversiona tai täyssähköisenä autona.

Mokka-e ja tulevaisuuden sähköinen kulku

Mokka-e vie sinut sähköisen ajamisen tulevaisuuteen. Tämän sähköauton avantgardistinen muotoilu ja nollapäästöt yhdistettynä pitkään toimintamatkaan ja nopeaan lataukseen takaavat, että jokainen matka on sekä ympäristöystävällinen että nautinnollinen.

Mokka-e on täydellinen valinta tulevaisuuteen katsoville kuljettajille, jotka eivät halua tinkiä tyylistä tai ajonautinnosta.

Miksi valita auto Savilahden Autosta?

Valitsemalla Opel Mikkeli Savilahden Autosta saat paitsi pääsyn laajaan ja monipuoliseen mallistoon, myös kokonaisvaltaisen palvelukokemuksen.

Me Savilahden Autossa olemme sitoutuneet tarjoamaan ensiluokkaista palvelua sekä ennen että jälkeen auton oston ja näin varmistamme, että autosi palvelee sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Kattava Opel-huolto

Tarjoamme kattavat ja laadukkaat Opel-huoltopalvelut, jotka varmistavat, että autosi pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Auto rahoituksella

Tarjoamme myös joustavia autorahoitusvaihtoehtoja, jotka auttavat sinua löytämään taloudellisesti kestävän tavan hankkia uusi auto. Kysy räätälöidyistä autorahoitusratkaisuista lisää myyjiltämme!

Koeaja Opel Savilahden Autossa

Tämän auton valitseminen tarkoittaa investointia autoon, joka on suunniteltu kestämään ja tarjoamaan iloa ajamiseen vuosiksi eteenpäin.

Olet tervetullut myymäläämme auton koeajolle ja keskustelemaan asiantuntevien myyjiemme kanssa. Olipa valintasi mikä tahansa malli, voit luottaa siihen, että saat parasta mahdollista palvelua ja tukea meiltä.