Suosikit

Merkitse itsellesi muistiin omat suosikkiautosi klikkaamalla ilmoituksen yhteydestä löytyvää tähteä. Omia suosikkejasi pääset kootusti tarkastelemaan tästä näkymästä.

Voit lähettää omien suosikkiautojesi tiedot sähköpostiisi tai palata helposti tarkastelemaan niitä tarkemmin.

Et ole vielä lisännyt yhtään suosikkia.

Jyväskylä

Jyväskylän Autotarvike
Aholaidantie 2
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 7.30-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 8.00-17.00

Jyväskylän Autotarvike
Sorastajantie 2
Huolto 7.45-16.15
Myynti 8-17, la 10-15
Varaosat 7.45-16.15

Mikkeli

Savilahden Auto
Kalustekuja 1
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 8.00-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 7.30-16.30

Savonlinna

Savilahden Auto
Mertajärventie 3
Huolto 8.00-16.00
Myynti 8.30-17
Varaosat 8.00-16.00

Opel Vivaro

Opel Vivaro – Monipuolisuutta ja tehokkuutta

Opel Vivaro on markkinoiden johtavia pakettiautoja, joka tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän suorituskykyä, mukavuutta ja taloudellisuutta. Sen muunneltavuus ja monipuoliset varusteluvaihtoehdot tekevät siitä ihanteellisen valinnan niin yrityskäyttöön kuin vaativiin harrastuksiinkin.

Tervetuloa koeajamaan hyötyauto Savilahden Autoon Mikkeliin!

Opel Vivaro on suunniteltu ammattilaisille

Opel Vivaro tarjoaa laadukkaat ja kestävät ratkaisut kaikenkokoisille yrityksille. Auton ergonominen muotoilu ja modernit turvallisuusominaisuudet tekevät pitkistäkin ajomatkoista helppoja.

Lisäksi Vivaron edistyneet kuljettajan avustusjärjestelmät kuten kaistavahti ja mukautuva vakionopeudensäädin, tuovat turvallisuutta matkantekoon kaikissa olosuhteissa.

Opel Vivaro tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän käytännöllisyyttä, suorituskykyä ja taloudellisuutta, joka tekee siitä ihanteellisen valinnan monenlaiseen käyttöön.

Opelin korkea laatu, kestävyys ja luotettavuus ovat Opelin perinteiden mukaisia, ja sen jatkuvasti kehittyvä teknologia pitää sen kilpailijoidensa edellä.

Vivaro ja Vivaro-e edustavat moderneja, kestäviä ratkaisuja, jotka tukevat liiketoimintaasi nyt ja tulevaisuudessa.

Sähköpakettiauto Vivaro-e

Opel Vivaro-e on malliston sähköinen tähti, joka mullistaa käsityksen työajoneuvoista.

Se tarjoaa kaikki Vivaro-malliston edut mutta ilman päästöjä – ihanteellinen ympäristötietoisille yrityksille, jotka haluavat vähentää hiilijalanjälkeään.

Vivaro-e:n 330 km toimintamatka ja nopea, 30 minuutin latausaika varmistavat, että työpäiväsi sujuvat keskeytyksettä ja työajon käyttökustannukset ovat alhaiset.

Miksi valita Opel Vivaro?

Opel Vivaro yhdistää käytännöllisyyden ja tehokkuuden tavalla, johon harva kilpailija voi vastata.

Auton monipuolisuus tekee siitä täydellisen valinnan monenlaisiin tarpeisiin – oli kyse sitten kuljetuskapasiteetista, ajomukavuudesta tai taloudellisuudesta.

Vivaro on suunniteltu kestämään, ja sen korkealaatuiset materiaalit sekä huolellinen viimeistely takaavat, että se palvelee luotettavasti vuodesta toiseen.

Opel Vivaron ominaisuudet

Opel Vivaron varustelutaso on suunniteltu täyttämään nykyaikaisen työelämän vaatimukset. Sen tilavassa tavaratilassa on runsaasti säilytystilaa ja sen modulaarinen sisätila mahdollistaa muunneltavuuden, jota vaativa ammattikäyttö edellyttää.

Voit siis muokata ohjaamosta toimiston käden käänteessä ja tehdä työt säädettävän toimistopöydän ääressä mukavasti.

Lisäksi sen edistyneet yhteysominaisuudet, kuten älypuhelimen integrointi ja navigointijärjestelmä, pitävät sinut aina oikealla reitillä.

Miksi valita hyötyauto Savilahden Autosta?

Meille Savilahden Autossa on tärkeää että löydät hyötyauton, joka vastaa yrityksesi kaikkia tarpeitasi mahdollisimman hyvin.

Sen lisäksi haluamme huolehtia myös tulevista kilometreistäsi: Siksi löydät meiltä myös kattavat huoltopalvelut, ammattitaistoisten ammattilaisten tekemänä. Yhteystietomme ja aukioloaikamme löydät täältä.

Tervetuloa koeajolle!