Suosikit

Merkitse itsellesi muistiin omat suosikkiautosi klikkaamalla ilmoituksen yhteydestä löytyvää tähteä. Omia suosikkejasi pääset kootusti tarkastelemaan tästä näkymästä.

Voit lähettää omien suosikkiautojesi tiedot sähköpostiisi tai palata helposti tarkastelemaan niitä tarkemmin.

Et ole vielä lisännyt yhtään suosikkia.

Jyväskylä

Jyväskylän Autotarvike
Aholaidantie 2
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 7.30-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 8.00-17.00

Jyväskylän Autotarvike
Sorastajantie 2
Huolto 7.45-16.15
Myynti 8-17, la 10-15
Varaosat 7.45-16.15

Mikkeli

Savilahden Auto
Kalustekuja 1
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 8.00-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 7.30-16.30

Savonlinna

Savilahden Auto
Mertajärventie 3
Huolto 8.00-16.00
Myynti 8.30-17
Varaosat 8.00-16.00

Peugeot 308

Peugeot 308 – Ainutlaatuista ajonautintoa

Tervetuloa tutustumaan upeaan Peugeot 308 autoon! Saatavilla sähköisenä, hybridimallilla tai polttomoottoriversiona.

Tämä auto tarjoaa ainutlaatuisen ajokokemuksen, sillä siinä yhdistyvät vetovoima, vahva luonne ja dynaamisuus. Moderni ohjaamo, huipputeknologiat ja tehokkaat moottorivaihtoehdot – täyssähköinen E-308, hybridit ja polttomoottoriversiot – takaavat erinomaisen ajomukavuuden ja suorituskyvyn.

Edistyksellisesti varusteltu Peugeot 308

Mitään ei ole jätetty sattuman varaan.

Näyttävä Peugeot 308 on vetovoimainen auto, jolla on vahva luonne ja dynaaminen ote tiehen ja ajamiseen.

Auto on suunniteltu tarjoamaan vapautta ja hauskuutta ajamiseen ja siinä yhdistyvät erinomaisuus ja ainutlaatuisuus: Auto on varustettu kattavasti jo lähtökohtaisesti.

Tutustu tarkemmin Peugeot 308 varusteisiin ja löydä uusia tapoja nauttia jokaisesta ajomatkaasi!

Peugeot e-308: Täyssähköinen, näyttävä auto

Tämä sähköauto on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisten kuljettajien vaativiin tarpeisiin. Se tarjoaa nollapäästöistä, portaatonta ja tasaista ajamista ilman, että suorituskyvystä täytyisi tinkiä.

Peugeot 308 toimintamatka yhdellä latauksella on jopa 415 km. Toimintamatkaan vaikuttavat olosuhteet ja käyttötapa.

Auton edistyksellinen akkuteknologia mahdollistaa nopeat lataukset: 80%:iin jopa vain 30 minuutissa. Tämä mahdollistaa sen, että sinä päätät tauot ja niiden pituudet, ei auto ja sen teknologia.

Peugeot 308 lataushybrid: Käyttövoimien parhaat puolet

Lataushybrid tarjoaa kustannustehokasta ajamista ja pieniä päästöjä, sillä se yhdistää bensiinimoottorin tehot ja sähkömoottorin taloudellisuuden.

Hybridmalli mahdollistaa myös upean suorituskyvyn kaikissa ajotilanteissa, minkä ansiosta voit nauttia saumattomasta ajokokemuksesta kaupungissa ja maantiellä.

Peugeot 308 hybridin kulutus on 1,1 l/100 km, kun ajo tapahtuu maantie- ja kaupunkiajossa. Sen sähköinen toimintamatka on jopa 66 km.

Peugeot 308 bensiini: Pieni kulutus, suuri ajamisen ilo

Rohkea muotoilu ja edistyksellinen teknologia erottaa tämän auton muista.

Optimoitu polttoaineenkulutus uusimman sukupolven polttomoottoritekniikan ansiosta tekee polttoaineen kulutuksesta pientä. PureTech-bensiinimoottori on varustettu Stop&Start toiminnolla, joka sammuttaa auton moottorin aina, kun sitä ei käytetä kuten liikennevaloissa.

Huipputeknologia kuitenkin mahdollistaa sulavat liikkeellelähdöt. Näin ajosta tulee taloudellisempaa ja ympäristöystävällisempää, kun joutokäynti vähenee ja polttoainetta käytetään vain silloin kun tarvitaan.

Peugeot 308 yhdistetty polttoaineenkulutus on 5,5l l/100 km. Sen 130hv moottori takaa, ettet jää jalkoihin.

Kolme syytä valita Peugeot

1. Tilava ja mukava matka-ajoon

Peugeot 308 tarjoaa enemmän kuin vain upean ajokokemuksen; se tarjoaa myös ylimääräistä mukavuutta ja tilaa niin kuljettajalle kuin matkustajillekin.

2. Huippuluokan tutkittu turvallisuus

Turvallisuus on Peugeot 308 -mallistossa etusijalla. Uusimmat turvallisuusteknologiat, kuten automaattinen hätäjarrutus, kaistavahti ja kuolleen kulman varoitusjärjestelmä, tekevät ajamisesta turvallisempaa niin kuljettajalle, matkustajille kuin myös muilla tiellä liikkujille.

3. Edullinen omistaa ja ajaa

Peugeot 308 sähköauto ja hybridmalli tarjoavat erinomaisen polttoainetalouden ja alhaiset käyttökustannukset, mikä tekee niistä kustannustehokkaita vaihtoehtoja pitkällä tähtäimellä.

Lisäksi Savilahden Auton autorahoitusvaihtoehdot tarjoavat auton hankintaan. Tutustu joustaviin ja räätälöityihin rahoitusvaihtoehtoimme!

Miksi Peugeot 308 Savilahden Autosta?

Peugeot erottuu markkinoilla monipuolisella mallistollaan, joka tarjoaa jotain jokaiseen makuun – olipa kyseessä sitten tyylipuhtaasti sähköinen versio, tehokas hybridmalli tai perinteinen polttomoottoriauto.

Meille Savilahden Autossa on tärkeää, että löydät auton, joka vastaa kaikkia tarpeitasi mahdollisimman hyvin. Katso tarkemmat yhteystietomme ja aukioloaikamme täältä.

Sen lisäksi haluamme huolehtia myös tulevista kilometreistäsi: Siksi löydät meiltä myös kattavat huoltopalvelut, ammattitaistoisten ammattilaisten tekemänä.