Suosikit

Merkitse itsellesi muistiin omat suosikkiautosi klikkaamalla ilmoituksen yhteydestä löytyvää tähteä. Omia suosikkejasi pääset kootusti tarkastelemaan tästä näkymästä.

Voit lähettää omien suosikkiautojesi tiedot sähköpostiisi tai palata helposti tarkastelemaan niitä tarkemmin.

Et ole vielä lisännyt yhtään suosikkia.

Jyväskylä

Jyväskylän Autotarvike
Aholaidantie 2
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 7.30-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 8.00-17.00

Jyväskylän Autotarvike
Sorastajantie 2
Huolto 7.45-16.15
Myynti 8-17, la 10-15
Varaosat 7.45-16.15

Mikkeli

Savilahden Auto
Kalustekuja 1
Huolto 7.30-16.30
Kolarikorjaamo 8.00-16.00
Myynti 8.30-17, la 10-14
Varaosat 7.30-16.30

Savonlinna

Savilahden Auto
Mertajärventie 3
Huolto 8.00-16.00
Myynti 8.30-17
Varaosat 8.00-16.00

Citroën

Löydä unelmiesi Citroën Savilahden Autosta

Citroën Savilahden Auto Mikkeli

Savilahden Auto Mikkelissä tarjoaa laajan valikoiman Citroën-malleja, jotka on suunniteltu täyttämään erilaiset liikkumistarpeet, alkaen kompakteista kaupunkiautoista aina tilaviin perheautoihin ja tehokkaisiin hyötyajoneuvoihin.

Citroën-mallisto sisältää innovatiivisia ratkaisuja, jotka yhdistävät mukavuuden, turvallisuuden ja suorituskyvyn, tarjoten samalla ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja moderniin liikkumiseen.

Citroën-mallisto ja käyttötarkoitukset lyhyesti

Henkilöautot:

  • C3: Tämä kompakti ja värikäs kaupunkiauto tarjoaa persoonallisuutta ja mukavuutta jokaiseen päivään.
  • C4 ja C4 X: Nämä mallit tuovat mukanaan uuden aikakauden muotoilussa ja mukavuudessa, tarjoten ainutlaatuisen ajokokemuksen.
  • C5 X ja C5 Aircross: Mallit tarjoavat huippuluokan tilavuuden, mukavuuden ja teknologian asettaen uuden standardin perheautoille.

Citroen sähköautot:

  • ë-Berlingo ja ë-SpaceTourer: Nämä sähköautot yhdistävät perinteisen Citroënin mukavuuden ja tilavuuden ympäristöystävällisyyteen ja taloudellisuuteen.
  • ë-Berlingo Van: Tarjoaa käytännöllisyyttä ja monipuolisuutta työhön ja vapaalle.

Hyötyajoneuvot:

  • Berlingo Van: Kooltaan kompakti ja sisätiloiltaan optimaalisen muunneltava. Ihanteellinen ammattilaisen työväline. Jumpy ja Jumper: Ihanteelliset kumppanit kaikenkokoisiin yritystarpeisiin, yhdistäen tilavuuden, turvallisuuden ja suorituskyvyn.

Asiantunteva Citroën huolto ja korjaus

Valitsemalla Citroënin Savilahden Autosta saat enemmän kuin vain auton. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut, jotka varmistavat, että uusi Citroënisi pysyy aina huippukunnossa.

Laadukkaat varaosapalvelut että autosi pysyy optimaalisessa kunnossa ja turvallisuus sekä suorituskyky ovat aina huippuluokkaa.

Autorahoitus kätevästi meiltä

Joustavat rahoitusvaihtoehdot tekevät unelmiesi auton hankkimisesta helpompaa kuin koskaan. Rahoitusvaihtoehdot on suunniteltu tarjoamaan joustavuutta auton hankintaan, helpottaen uuden tai käytetyn Citroën-auton ostamista.

Keskustele myyntitiimimme kanssa löytääksesi parhaan ratkaisun budjettiisi tai tutustu MyDiiliin lisää täältä.

Tule tutustumaan ja koeajamaan Citroën

Tutustu valikoimaamme Mikkelissä Savilahden Autossa ja löydä Citroën, joka ei ainoastaan täytä, vaan ylittää odotuksesi.

Olet tervetullut myymäläämme Mikkeliin Citroen koeajolle ja keskustelemaan asiantuntevien myyjiemme kanssa. Katso tarkemmat yhteystietomme ja aukioloaikamme täältä.

Olipa valintasi mikä tahansa Citroënin malli, voit luottaa siihen, että saat parasta mahdollista palvelua ja tukea meiltä.